16. SERIERUNDE: LILLESTRØM BORTE!

  Godset er tilbake i flytsonen og jakter medalje!

  Vi skal ta over Åråsen på søndag. Godsetunionen sender derfor gratisbusser til Åråsen i samarbeid med EB!

  Søndag 12. juli reiser Strømsgodset til Lillestrøm og Åråsen stadion. Vi har slitt en god del i Lillestrøm tidligere, men det stopper ikke oss! Både Godsetunionen og Godset leverte årsbeste på banen og tribunen i solsteika mot Viking. Strømsgodset er tilbake i flytsonen og kjemper om medalje. Det er bare et spørsmål om tid, før den dårlige trenden på Åsåsen vil snu. Strømsgodset uttalte etter hjemmekampen mot Viking, at vi uten tvil var deres 12. mann. Det vil med andre ord si at vi til tider også var deres 11. mann! Det er derfor utrolig viktig at vi fyller store deler av bortefeltet på Åsåsen også i år! Strømsgodset har selv gått ut med at støtten på tribunen kan være med å snu en fotballkamp, noe vi så seinest i forrige uke. La oss gi Godset en hjelpende hånd fra tribunen, denne runden også! Så vil de gå ut å blø for drakta, og sikre 3 utrolig deilige poeng mot fugla!

  Godsetunionen ønsker også i år som i fjor, å fylle store deler av bortesvingen. Vi har derfor i samarbeid med EB, satt opp gratisbusser etter behov! Så her er det bare å melde seg på.

  Påmelding til gratisbussene gjøres her: KLIKK HER

  Trenger du hjelp med påmeldingen? Send sms med fult navn og mailadresse til 92613971 eller en mail til reiser@old.godsetunionen.com så melder vi dere på!

   

  Billetter til bortetribunen kan kjøpes utenfor stadion like før kampstart, eller så kan en også få forhåndskjøpt billetter her: KLIKK HER

   

  Avreise kl. 18:30 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise like etter kampslutt.
  Pris: 0kr for medlem / 100kr for ikke-medlem
  Kampstart er kl. 20:00