2. KVALIFISERINGSRUNDE I EUROPA LEAGUE!

  Europa-eventyret fortsetter for de marineblå!

  Tøffere motstand venter i Tsjekkia!

  Strømsgodset møter Mlada Boleslav i den 2. kvalifiseringsrunden i Europa League førstkommende torsdag. Kampen sparkes igang kl 19.00 på Městský Stadium i Mladá Boleslav. Vi erfarer i tillegg økt interesse rundt Europa-eventyret del 2 i Tsjekkia, etter å ha slått FK Partizani 1-0 i Albania og hele 4-1 sammenlagt over to kamper i den 1. kvalifiseringsrunden.

  Her kommer litt info angående bortekampen i Europa League mot Mladá Boleslav torsdag 16. juli. Vi minner om at dette ikke er en organisert tur av Godsetunionen. Når folk velger å bestille fly, og hvilket hotell folk velger å bo på er opp til hver enkelt. Vi anbefaler å benytte (Prague 1, ved hotellbestilling. Det vil si i søkefeltet på momondo.com og hotels.com). Godsetunionen vil sette opp buss(er) utifra antall reisende, fra Puben til stadion. Hvor folk velger å bo er helt opp til hver enkelt:
   
   
  * Godsetunionen samles på puben Rocky O’Reilly’s (Prague 1)

  – Addressen hit er:  Štěpánská 620/32, 110 00 Praha 1-Nové Město, Tsjekkia

   Godsetunionen vil sende buss(er) fra puben i Praha til Městský Stadium i Mladá Boleslav.

   

  Når det kommer til fly og hotell, er det en god del som allerede har bestilt. Vi oppfordrer folk til å bo i nærheten av puben, grunnet reisevei. Diverse hoteller finner man her: (Prague 1)

  KLIKK HER

   

  Til de av dere som ikke har bestilt flybilletter til Praha, så finnes flere alternativer her:

  (Flyreise fra onsdag – fredag)
  Billettprisene ligger på 3000-5000kr

  KLIKK HER

   

  (Flyreise fra tirsdag – lørdag)

  Billettprisene her ligger på 3000-6000kr

  KLIKK HER