2. runde i Cupen. Eidsvold Turn borte!

  Ny runde - nye muligheter!

  Nytt lag og ny bane. Detta blir bra!

  Tirsdag 26. april går turen til Eidsvoll. Strømsgodset møter Eidsvold Turn på Myhrer Stadion klokken 18.00 i den andre utgaven av årets NM. Godset har møtt Eidsvold Turn tidligere. Da møttes de i den tredje runden i cupen, så langt som tilbake til 4.7.1969. For de av dere som ikke var tilstede da, så blir dette nytt bekjentskap både for klubben og supporterne. Klubben spiller for øyeblikket i tredjedivisjon.

  Eidsvold Turn har bekreftet at det kun koster 100kr for kampbillett denne dagen. Billettene kjøpes ved inngangen til stadion. Vi oppfordrer folk til å ta med kontanter, da vi ikke har fått svar på om de tar i bruk bankterminal.

  GodsetUnionen setter opp én buss til Eidsvoll tirsdag 26. april. Den har 54 plasser og vil koste 200kr for medlemmer og 300kr for ikke-medlemmer. Bussen må ha minimum 35 påmeldte for å bli sendt.
  Busspåmeldingen gjøres under her.

  For de som ikke ønsker å benytte seg av vårt busstilbud, så vil det være mulig å ta toget til Eidsvoll fra Drammen stasjon. Du har da 3 alternativer. L12 Eidsvoll (Starter i Kongsberg), R10 Lillehammer (starter i Drammen) og R11 Eidsvoll (Starter i Larvik/Skien)
  Ordinær voksen billett koster 248kr hver vei. For tur/retur vil billetten koste 496kr.

  Påmelding for bussen til Eidsvoll.

   

  Det er 56 plasser på bussen. Siste frist for påmelding er søndag 24. april!
  Busspåmeldingen er bindende først etter at påmeldingen er stengt søndag 24. april klokken 23.55! Frem til da er det mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå.

  Avreise: 16.00 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise: like etter kampen.
  Pris: 200 kr for medlem og 300 kr for ikke-medlem.
  Frist: Søndag 24. april kl 20.00
  Det må være minimum 35 påmeldte på turen, for at bussen skal sendes.
  Kampen starter klokken 18.00!

  [gravityform id=»13″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte

  [directory form=»13″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]