Billettinfo om cupkampen mot 3050!

  Viktig info om fordelingen av cupkampbillettene.

  Påmeldingen for ønske om cupbillett stenger i morgen tirsdag klokken 15.00!

  Da har GodsetUnionen og Strømsgodset kommet til enighet om hvordan vi skal fordele billettene til torsdagens cupkamp mot 3050.

  GodsetUnionen har fått tildelt billetter som KUN trekkes ut blant våre medlemmer. Har du ikke betalt medlemskap i år? Nei, da bør du få ut fingern!

  Ønsker du billetter til cupkampen på torsdag? Da melder du din interesse på vår billettetterspørsel nederst på siden her.

  Påmeldingen for ønske om cupbillett stenger i morgen tirsdag klokken 15.00! Det vil si at vi etter klokken 15.00 i morgen trekker ut vår kvote billetter. De som trekkes ut vil få en bekreftelsesmail med info om hvor og når billettene kan kjøpes og hentes.

  Til dere som ikke er medlem av GodsetUnionen 2017, men fremdeles ønsker å sikre dere billett? Dere kan kjøpe de resterende billettene av Strømsgodset på SIF-huset onsdag klokken 16:00. Klubben prioriterer kun sesongkortinnehavere. Mtp klubbens billettkvote er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. De blir å finne på SIF-huset på Gulskogen onsdag fra kl. 16:00.

  PS: Ta med gyldig sesongkort for fremvisning.
  En billett pr. sesongkort.
  Pris pr. billett kr. 200,-

  Dette er kun en påmelding for billetter til cupkampen. De som trekkes ut vil bli informert på Mail i løpet av tirsdag ettermiddag!

   

  Påmelding
  [gravityform id=»45″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte
  [directory form=»45″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]