Blå Arme Drammen – Intility Takeover!

  Fyll Marienlyst, fyll bussene og ikke minst fyll bortefeltet!

  GodsetUnionen og Strømsgodset inviterer til supportertreff på Marienlyst stadion før avreise til Oslo.

  Førstkommende lørdag reiser Strømsgodset inn til Oslo for å møte Vålerenga på Intility Arena. I den anledning inviterer GodsetUnionen og Strømsgodset alle Strømsgodset-supportere til oppladning inne på Marienlyst stadion. Da dette er første lørdagskampen og det ikke akkurat er egnet for noe øl-telt ute, så har vi kommet frem til at det hadde vært en fin mulighet til å samle de Marineblå inne i 3. etasje på Marienlyst stadion.

   

  Klubben har tilbudt oss en meget god pris på øl, vin og cider. Vi snakker kun kroner 62 for disse tre enhetene. Det selges i tillegg både voksenbrus og barnebrus for de som skulle ønske dette. Dørene åpner klokken 12.00! På TV-skjermene vil det bli vist Merseyside-derbyet for de som er interessert. Med andre ord, det vil være mulig å få med seg Everton – Liverpool fra klokken 13.30 mens du tar noen glass med dine medsupportere. Vi håper å se flest mulig på Marienlyst stadion før avreise til Oslo!

   

  Husk at pengene vi legger igjen her går rett til klubben vi alle elsker.

  Som dere ser så er det nok av sitteplasser og tv-skjermer rundt om i 3. etasjen.

   

  I tillegg er det nok av leskedrikk å få tak i disse to barene.
   

   

   

  INFO OM BUSSENE
  Ettersom vi ønsker og samles på Marienlyst før avreise til Oslo, så har vi bestemt oss for å sende bussene våre fra Marienlyst stadion.
  GodsetUnionen har som alltid valgt å sette opp billigbusser til Oslo. For en ussel 50 lapp, så er du med tur/retur som GU-medlem. Er du ikke GU-medlem? Da koster det ikke mer enn en liten 100-lapp. Vi kan bekrefte om pågang på bussene våre. Da vi per tid allerede har fylt opp 2 busser, ettersom vi er over 110 påmeldte på direktebussene. Familiebussen har begynt å få påmeldinger også, noe som er veldig bra.

  Bussene kjører fra Marienlyst stadion klokken 16.30!

   

  Påmelding til direktebussene:
  Ønsker du å bli med på på direktebussene? Da klikker du deg inn HER!

   

  Påmelding til familiebussen. (Den er gratis!)
  Ønsker du å bli med på familiebussen? Da klikker du deg inn HER!

   

   

  KAMPBILLETT BØR KJØPES PÅ NETT
  Det er solgt under 100 billetter på bortefeltet. Det vil si at det kommer til å bli lange køer utenfor stadion både ved billettsalget og ved inngangen. Gjør deg selv en bjørnetjeneste. Unngå unødvendig kø. Kjøp kampbillett på nett!

  Kampbilletten koster 235 kroner og kan kjøpes direkte HER!

   

  ØL-teltene var stor suksess i fjor. Spesielt med tanke på interessen blant supporterne. Klarer vi å få like god interesse denne gangen? Vi ses på Marienlyst førstkommende lørdag!