BRANN BORTE!

  GodsetUnionen slår til med billigbuss til Bergen.

  Både Godset og Brann jakter på medalje. Bli med til Bergen, når Strømsgodset spiller en utrolig viktig sekspoengs kamp!

  Søndag 7. August går turen til Bergen, når Strømsgodset møter Brann på Brann stadion. Det er aldri lett å møte Brann på deres eget gress. Det blir alltid harde kamper i Bergen. Her må gutta gå ut i krigen, om poengene skal bli med tilbake til Drammen. Både Godset og Brann kjemper for øyeblikket om medalje og europacupspill for neste år. Det alene gjør det verdt å dra til Bergen og Brann Stadion, for å følge laget vi alle elsker. Det er snakk om en 6 poengskamp! Vi håper at flest mulig ønsker å bli med til Bergen denne sommerkvelden. Jo vanskeligere og viktigere kampen er, desto bedre smaker seieren!

  GodsetUnionen setter som alltid opp busstilbud til bortekampene til Strømsgodset. Denne kampen, er intet unntak. Men til denne sekspoengs kampen kliner GodsetUnionen til med en billig-tur. Er du GU-medlem og ønsker å bli med på kampen i Bergen, så betaler du kun 200kr for å bli med bussen! Er du ikke medlem av GodsetUnionen? Frykt ikke. Da kan du bli med tur/retur for bare 350kr.

  GodsetUnionen er i dialog med Metz pub i Bergen, og har som mål å møtes der før kampstart. Vi kommer tilbake med mer info angående puben (samlestedet).

  Angående billetter til kampen, så oppfordrer vi alle de reisende om å bestille på nett. Hvorfor? Fordi den ordinære billettprisen er 250kr, men om du forhåndskjøper billett, så får du 50kr i rabatt. Dette skyldes at Brann tar 50kr ekstra i gebyr for å kjøpe billetter på kampdag.

  Bestiller du billetter på nett, blir prisen kun 200kr!
  Billettkjøp på nett kan gjøres helt frem til og med dagen FØR kampdag!
  Det er dessverre kun en priskategori på bortefeltet.

  Billetter kan kjøpes her!

  Bortefansen benytter inngang 6 ved Fjordkraft-tribunen og står på felt RS.

   

  Påmelding for bussen til Bergen!

  Vi har satt opp en buss til Bergen. Skulle etterspørselen være såpass stor at bussen fylles raskt, så vil vi se på muligheten for en større buss for å øke antallet. Det er 53 plasser på bussen. Siste frist for påmelding er fredag 5. august klokken 12.00!
  Busspåmeldingen er bindende først etter at påmeldingen er stengt 5. august! Frem til da er det mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen)

  Avreise: Søndag 7. august 07.00 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise: like etter kampen.
  Pris: 200 kr for medlem og 350 kr for ikke-medlem.
  Frist: Til og med fredag 5. august klokken 12.00
  Det må være minimum 35 påmeldte på turen, for at bussen skal sendes.
  Kampstart: Klokken 18.00!

  [gravityform id=»21″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte

  [directory form=»21″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]