Buskerud Derby!

  La oss farge Nedre Eiker blått!

  Ikke fått billett? Frykt ikke. Det er fortsatt mulig å få plass på Isachsen stadion i morgen kveld.

  Vi har opplevd en enorm etterspørsel om å få sikret seg billetter til cupkampen i morgen, torsdag. Klubben fikk dessverre «kun» hele bortefeltet. Det er nå så godt som utsolgt (klubben selger noen billetter på SIF-Huset i ettermiddag). GodsetUnionen har trukket ut billettinnehavere for sin kvote som kjøper dem på SIF-huset i dag.

   

  Da det er et såpass stor etterspørsel og mange som nå sitter igjen uten billett til cupkampen, at vi like gjerne informerer samtlige Godset-fans om at det fortsatt er mulig å få tak i en eller fler billetter. MIF har åpnet salget av billetter på «Ståtribunen» den tribunen som er på motsatt side av bortetribunen. Men hva gjør vel det? Sikre deg billett på kampen. Så synger vi Isachsen Stadion i senk.  La oss farge Nedre Eiker blått i morgen kveld!

   

  Billetter kan kjøpes her inne på MIF sin hjemmeside!
  1. Klikk deg inn på linken over.
  2. Trykk deg inn på «Ennå ikke sikret deg billett? Kjøp her!»
  3. Klikk på «Kjøp billett»
  4. Velg Ståtribunen – blått felt.
  5. Velg antall billetter.
  6. BETAL!

  Det er under 600 billetter der. De går mest sannsynlig raskt unna, så få ut fingeren.

   

  I 2015 var vi godt over dobbelt så mange Godset-supportere på Isachsen stadion, enn den kvoten av billetter bortefeltet tilsier. Selvom klubben kun var tildelt bortefeltet, sikret mange marineblå seg billetter via MIFs kanaler/billettsalg. Vi klager ikke. Jo fler vi er, desto bedre er det.

   

  La oss fylle begge sidene. Isachsen fargelegges blått og de brune synges ut av TO flanker. 
  Alle mann til Isachsen. La de brune få kjenne smaken av å få storebror på besøk. Ingen vits å sitte på gjerde å vente. Fikk du ikke billett via Godset eller GodsetUnionen? Da hiver du deg rundt og kjøper via nettet. Så enkelt er det med den saken!

   

  Trenger du ett tilbakeblikk til 2015? Da kan du nyte den 13 minutters lange videoen fra før, under og etter kampen HER!