DET ER BARE EN ØYVIND STORFLOR

  En legende takker for seg

  I 8 sesonger har vi vandret rundt i Øyvinds drømmeland. I kveld er drømmen over.

  29. august 2008 fikk vi beskjeden. Øyvind Storflor var klar for Godset etter sesongen. Nok en «avdanka» spiller som er over middagshøyden tenkte sikkert mange. Men det fantes også de som så potensialet og hvilken stor signering du faktisk var for Godset.

  «59 minutter var alt det tok i din første hjemmekamp. Assistkongen var i gang.»

  I åtte sesonger har du kledd deg i vår vakre blå drakt, og du har båret den på det beste vis – med ære. Med innsats, svette, krampe og tæl. Du har vokst i Godset og Drammen.
  Du har vært en leder, en mentor og rett og slett en forbanna god fotballspiller. Du har levert assist på assist til spisser som ikke har trengt å gjøre stort annet enn å stå og vente på et perfekt innlegg. Du har scoret, løpt, duellert og jublet. For oss, med oss. Du har rett og slett blitt blå, Øyvind Storflor.

  Etter 8 sesonger, 239 kamper, 42 mål og et utall assister takker du for deg og vender snuta hjemover til Trøndelag.
  Men det er vi som skal takke. Takke for at vi fikk oppleve å se Øyvind Storflor i Godset. For at vi fikk se deg vokse til å bli en legende. En legende som ikke kan beskrives med ord, det finnes ikke nok superlativer.

  «I skrivende stund var din siste assist mot Sarpsborg 16.mai – jeg håper du avslutter din karriere på Marienlyst slik du startet den. Med en assist.»

  Vi ønsker å takke deg for alt du har gjort for klubben, Øyvind og ønsker deg lykke til videre. For å vise dette gir GodsetUnionen deg en gave på 5000 kroner, som du kan gi videre til et veldedig formål.

  La oss nå for siste gang vandre rundt i Øyvinds drømmeland.

  En gang blå – alltid blå!