Det er duket for nok et Ælv Classico!

  Vi håper og ønsker at flest mulig møter opp og støtter gutta i Marineblått i kveld.

  Strømsgodset 3 inviterer til Ælv Classico. Kampen ingen ønsker å tape! Kampstart klokken 19:00 i kveld.

  Strømsgodset 3 inviterer til Ælv Classico. Reservene fra skammens dal, nemlig 3050 II kommer på besøk til Marienlyst stadion kl 19:00 i kveld. Vi snakker om høstmørket, flomlys, Strømsgodsets unggutter og en intens ramme rundt kampen.
  3. divisjon eller ei. Juniorlag eller A-lag. Dette er kampen INGEN ønsker å tape. Vi vet alle at Buskerud er blått! Alle vet hvilken betydning denne kampen har på fansen, spillerne, trenerapparatet og klubben generelt. 3050 skal slås, koste hva det koste vil. Vi husker alle hvordan det gikk da vi dro til Skammens Dal for Ælv Classico! La oss ta et tilbakeblikk på hvordan det gikk for seg før, under og etter Buskerud Derbyet i august. Her er tifofilmen. KLIKK HER

  Det er ingen grunn til å ikke møte opp. Denne helgen er det dessuten Tippeligapause. Vi ønsker og håper at flest mulig tar turen til Marienlyst for å støtte gutta i marineblått. Er vi ekstra heldige har kanskje «Dala Ultras» råd til bussbilletter til Norges og Buskeruds vakreste by. De er såpass heldige at kampbilletter på Marienlyst i dag er gratis.

  Strømsgodset 3 slo dessuten reservene fra 3050 hele 4-2 på Isachsen stadion tidligere i år. Vi kan ikke skryte nok av laginnsatsen under den kampen. Her er dessuten videoen fra forrige oppgjør mellom disse to lagene, KLIKK HER. Vi kan trygt si at representantene fra GodsetUnionen både var i flertall og lagde bedre stemning på tribunen enn det hjemmefansen og «Dala Ultras» gjorde.

  Denne gangen er det VI (Strømsgodset) som inviterer til hatoppgjøret. VI skal vise 3050 hvordan en lager ordentlig stemning rundt og under kampen. Vi ses på Marienlyst!