Dette skjer resten av september!

  Her er datoene du bør huke av i kalenderen.

  Høstjakta er i gang. Det er nå det gjelder. Dette snur vi sammen!

  Her kommer en liten oversikt over de kommende arrangementer i løpet av de nærmeste dagene og ukene.

   

  Onsdag 19. september (i morgen)
  GodsetUnionen inviterer til medlemsmøte på Marienlyst stadion. Møtet holdes i 3. etg klokken 18:45. Vi får besøk av Strømsgodsets trener Bjørn Petter Ingebretsen, Strømsgodsets kaptein Jacob Glesnes, GU-leder Thor Arne Hanssen og tribunesjef Truls W. Schøne. Vi håper å se deg på møtet. Kan du ikke møte opp, men ønsker å stille noen spørsmål? Send dem til oss på media@old.godsetunionen.com eller send oss en melding i innboksen på Facebook (GodsetUnionen) eller Instagram (godsetunionen1997).


   

  Dette firkløveret blir å finne på VIPen på Marienlyst. Dette vil du ikke gå glipp av!

  Søndag 23. september
  GodsetUnionen og Strømsgodset mobiliserer kraftig til søndagens hjemmekamp mot Molde. GodsetUnionen oppfordrer alle som er glad i Godset om å møte opp tidlig på kampdag. Vi oppfordrer faktisk alle på GodsetUnionen-tribunen om å møte opp senest 17:15 og alle på langsidene om å være på plass senest 17:45.

  Strømsgodset ønsker fullsatte tribuner nå under denne viktige høstkampen. De trenger oss. De har derfor valgt å sette ned billettene på hele stadion til 99 kroner. Vi gjentar. Det koster kun 99 kroner uansett hvor på tribunen du velger å kjøpe billetter. Billettprisen gjelder også uansett alder. Barn, voksen, student eller pensjonist. Dere er alle velkomne til et forhåpentligvis fullsatt Marienlyst stadion!

  Til de av dere som ønsker å kjøp billetter på GU-tribunen? Så er det under 300 billetter igjen på feltet. Så her må du være rask!
  Billetter kan kjøpes HER! 


  Torsdag 27. september
  Det er duket av for kvartfinale i cupen. Strømsgodset møter Haugesund på Haugesund stadion. GodsetUnionen har satt opp buss til dette uhyre viktige oppgjøret. Reisegruppa har i tillegg valgt å sette ned minimumsantallet til 20 personer. Det vil si at vi sender bussen så lenge vi har over 20 påmeldte. Det antallet har vi allerede nådd, så her er det bare å slenge seg på. Vi er klare for å kjempe oss til en ny semifinale!
  Har du fri eller rett og slett har en fridag til gode? Da passer det perfekt å bruke den denne torsdagen. Bussen er hjemme i Drammen igjen til både jobb og skole fredag morgen. I år skal bøtta hjem!
  Påmelding til kvartfinalen gjøres HER!


  Bilde fra kvartfinalen i fjor. Den gang på hjemmebane mot Vålerenga!


  Søndag 30. september

  Ny tøff bortekamp står på agendaen. Strømsgodset møter Sarpsborg 08 i Østfold. Denne kampen blei som tidligere informert flyttet fra mandag 1. oktober til søndag 30. september. Noe som er positivt for alle parter. GodsetUnionen klinker til med tidligbuss til Østfold. Vi samles på Olavs Pub i Greåker. Bussturen koster kun 150kr for medlemmer og 200kr for ikke-medlemmer. Vi har allerede 39 påmeldte, så her det er bare å slange seg på.
  Påmelding gjøres HER!

   
  På tide med en ny borteseier mot Sarpsborg 08!