Du er en god supporter!

  Leserinnlegg fra Rookie.

  Vi er avhengige av nettopp deg!

  Når vi står med begge beina plantet i dritt er det vanskelig å legge merke til det positive. For selv om vi er langt under der vi skal være på banen og på tribunen, så finnes det en positiv ting som gjør at vi fortsatt orker å møte opp på kamp – nemlig deg! Ja du supporter som faktisk er her fortsatt!

   

  Vi vet at norsk fotball ikke alltid er all verden å skryte av på banen. Vi kan ikke konkurrere med stjernene i England eller Spania på det sportslige. Det er de minnene du skaper sammen med kompisene dine på kamp, den tilhørigheten du får av å støtte laget der du faktisk bor som gjør denne ligaen til vår forbanna deilige liga. Det er støtten du gir til ditt norske lag som gjør deg til en god supporter, særlig nå som det går dårlig! Derfor er dette leserbrevet med tittelen «Du er en god supporter!» til akkurat deg.

  Ja, for du er en god supporter! Du som møter opp uansett tabellplassering eller formkurve. Du som orker og gidder å synge når andre bare vil klage på dommeren og har fått nok. Du som engasjerer deg i tribune- og ultrasmiljøet. Du som faktisk møter opp på medlemsmøter og tribunemøter i regi av GodsetUnionen, og ikke bare herjer i kommentarfeltene på nett.

  Du er en god supporter når du kjøper supporterutstyr av GU der overskuddet går til tifo-utstyr. Du er en jælva god supporter når du orker å sitte på en buss i flere timer gjennom Norges daler for å se bortekamper. Du er en god supporter når du tar med familien din på langsiden eller familiefeltet, der barnet ditt kan sitte og se bort mot GU og tenke at «der vil jeg stå en dag». Du som står igjen etter kamp for å enten feire med spillerne eller riste på hodet. Du er en god supporter når du sitter på Team SIF og forteller skrøner med kompisene dine og klager over maset fra kona hjemme. Du er en god supporter når du synger «Godset til jeg dør» og virkelig mener det.

  Ja akkurat du – du som alltid vil være der. Uansett hvor og når, uansett resultat, uansett divisjon.

  Mvh
  Rookie