Eliteserien Fantasy!

  GodsetUnionen utfordrer fansen i lagoppbygging!

  Vi inviterer herved alle marineblå venner til en internkonkurranse. Tar du utfordringen?

  Da har det seg slik at NTF (Norsk Toppfotball) i samarbeid med Eurosport Norge, VG og klubbene i Eliteserien har klinket til med det såkalte Eliteserien Fantasy spillet. Det ligner på PL-fantasy, men bare med norsk fotball. Vi har som alle andre slengt oss med på den kommende trenden. Her vil det være mulig å konkurrere mot kjente og utkjente i en hel sesong, i det å sette opp det beste laget i Eliteserien. GodsetUnionen har derfor åpnet en egen liga for alle Godset-fans i Norge. Dette gjelder både Godset-supportere, Godset-spillere, trenerteam og ikke minst ledelsen i klubben. Tar du utfordringen?

   

  Eliteserien Fantasy-ligaen heter GodsetUnionen. Her er en guide for alle som ikke har laget egen bruker, men som ønsker å delta i denne interne konkurransen.

   

  Ny bruker? Da følger du denne guiden.

  Trinn 1: Gå inn på https://fantasy.eliteserien.no/
  Trinn 2: Registrer deg via facebook/twitter.
  Trinn 3: Lag ditt eget Fantasy lag.
  Trinn 4: Gå på ligaer, velg privat liga og skriv inn koden 10905-2238

   

  Allerede bruker?
  Skulle du derimot allerede har registrert deg på Eliteserien Fantasy? Da kan du enten følge trinn 3 og 4 eller bare klikke deg inn på denne direktelinken (som fører deg inn på vår GodsetUnionen-liga). https://fantasy.eliteserien.no/?autojoin-code=10905-2238

   

  Her finner du forresten noen litt informasjon og noen tips om spillet. Klikk her!

   

  Om det er noen spørsmål angående GodsetUnionens Eliteserien Fantasy-liga, så er det bare å kontakte oss vår facebookside. Den finner du her: https://www.facebook.com/godsetunionen/

   

  Vi jobber med å få noen/flere av klubbens spillere til å delta. Samtidig jobbes det med å få ordnet noen kule premier. Hva slags premier vi slår til med kommer vi selvfølgelig tilbake til.

   

  Dette blir moro!