En siste dans under flomlysene!

  Bli med på årets siste hjemmekamp.

  På søndag møter vi opp med blå og hvite skjerf. Vi skal synge for klubben, kulturen vår i Drammen og fremtidens supportere!

  Siste hjemmekamp, en siste dans under flomlysene på Marienlyst. Det virker kanskje som sesongen er over for spillerne, men den er ikke over for GodsetUnionen! Sist kamp borte mot Lillestrøm leverte GU levende tribuneliv i 90 minutter med hopping, sang og pyro. Vi skal være stolte over den tribune- og supporterkulturen vi har i Drammen.

  Førstkommende søndag venter Haugesund på Marienlyst stadion. Klubben har også invitert inn alle barn og unge til å komme gratis på kampen. Vi gjentar, gratis inngang for alle under 16 år. Er du 15 år eller yngre får du gratisbillett på godset.no til kampen. Dette betyr at det kommer til å være mange unge supportere på søndagens kamp. Kanskje noen er på sin aller først Godset-kamp. Da må GodsetUnionen vise seg fra sin beste side. Et levende tribuneliv og stemning på kamp er med på å gjøre kampopplevelsen bedre. Vi får stadig tilbakemeldinger om at kidsa elsker trøkk på tribunen og pyro.

  I år har også mange unge supportere funnet veien til lokomotivfeltet nede ved forsangerne på GU-tribunen. Disse må vi virkelig ta vare på. Samholdet og lidenskapen på tribunen viser hva fotball egentlig er, og at kamp er best på stadion. Vi kan ikke la den oppvoksende generasjonen tro at fotball kun er et tv-produkt, eller kun noe man spiller på PlayStation eller XBOX.

  På søndag møter vi opp på tribunen med blå og hvite skjerf. Vi skal synge for klubben, kulturen vår i Drammen og fremtidens supportere.

  Lad opp stemmen og kle deg godt, så ses på stadion på søndag!

  Kjøp kampbilletter — HER —