2019 er over. Få på 2020 sesongen!

  Vår danske redningsmann.

  Høsten 2019 - Håpet tennes. Tidenes sesong i motgang, og en spenningsfest uten like!

  Strømsgodset er for fullt igang med pre season og har vært på treningsleir til Tyrkia, tribunegruppa har hatt sitt første planleggingsmøte og GU-styret har oppsummert 2019 sesongen. Jobben i kulissene er altså i gang for å prestere best mulig i 2020. Både på banen og på tribunen!

  Strømsgodset gjorde ikke jobben på banen frem til sommeren og var langt under det vi forventet før sesongen. Innsats, svette kramper og tæl – vi savna alt sammen. Poengene uteble, men vi ga ikke opp!
  Med GodsetUnionen på ny tribune, med tromme og en herlig kjerne som alltid stiller opp leverte vi tidenes beste sesong i motgang. Vi viste at vi var klubbens 12’mann på ordentlig! Det er gledelig å se og høre engasjementet vi har for Strømsgodset uansett resultater. Vi sier ifra når det trengs, men vi gir oss faen ikke før siste serierunde er over!

  Når sommeren kom og Henrik Pedersen tok over skuta ble det hentet nye spillere, det ble tent nytt håp og ett engasjement Henrik skal ha æren for. Det er så forbanna deilig å se den mannen gi av seg selv på sidelinja, på treningsfeltet, i intervju-sonen, på Kings Arms når vi arrangerer medlemsmøter, og ikke minst da han plutselig dukket opp på puben i Kristiansund. Gnisten ble tent og det er ikke lenger bare den indre krets som har håpet lenger, men byen Drammen våkner fra dvalen. Høstsesongen på Marienlyst ble en spenningsfest. Vi vinner kamper 6-0, vi tar poeng borte og tribunen lyses opp av romerske lys i fellesskap med resten av tribunenorge. For vi står på vårt og vi gir ikke opp uansett om klubben ligger sist eller om forbundet setter ned foten på regelverket og TV-kanaler prøver å ødelegge for våre festkvelder. GodsetUnionen sier ifra når vi skal!

  Våre ambisjoner for klubb og tribunekultur viker vi aldri ifra. Vi skal støtte dere til ælva tørker inn. Høstsesongen ble en suksess som gjør att vi spiller vårt 14 år på rad i eliteserien. Smak på den folkens!

  Tribunebyttet, tromme og alle dere på tribunen gjorde at vi leverte kanskje tidenes beste sesong tribunemessig tatt i betraktning av resultatene. Det ser lyst ut med tanke på fremtiden. Det er flere ungdommer på feltet enn vi noengang har sett, folk som ønsker flagg, som ønsker TIFO (tribuneshow), som ønsker å hoppe, sprette og gi av seg sjæl. Det er helt rått og vi gleder oss til vår andre sesong på den nye tribunen med dere. 2020 skal vi bli enda bedre!

  Fy å deilig det skal bli når Henriks menn skal kjempe om poengene i år. Derbyer, cupkamper og tribunekamper i Norgestoppen. Det får du sammen med GodsetUnionen på supportertribunen. Bli med du også. Håper dere er like klare som oss!

  Leve Godset!

  Truls W. Schøne