Er dere klare for en ny jubelsesong? Det er vi!

  Årets første treningskamp er unnagjort. Strømsgodset klarte seg utrolig bra mot et meget sterkt Dinamo Zagreb. Samtlige av gutta som er med til La Manga fikk prøve seg i den kampen, og de fleste viste positive takter, selv om det ennå kun er januar.

  Nå skal gutta spille et par kamper til på La Manga, før de reiser videre til nok en treningsleir, denne gang i Belek i Tyrkia. Så kommer treningskampene i Norge på løpende bånd.

  Nå som gutta er godt i gang med treningskampene merker vi alle at engasjementet, gleden, nervene og gløden er tilbake. Tippeligaen 2015 kan ikke starte raskt nok. Vi teller alle ned til 6. april 2015. Dagen hvor vi serieåpner på selveste Ullevaal stadion, mot hovedstadsklubben Vålerenga.

  Sist vi var på Ullevaal stadion tapte vi kampen på banen – men vi fikk vist engasjementet for Strømsgodset og resten av fotball-Norge. Da var vi hele 1650 drammensere på tribunen!

  Etter stor publikumsmessig suksess i fjor, har GodsetUnionen også i år valgt å sette opp gratisbusser til Oslo og Ullevaal stadion.

  Klarer vi å overgå fjorårets fantastiske tribunekultur, med å fylle alle bussene, egne biler og tog?

  Når Strømsgodset kan selge en spiller på 16 år til verdens største klubb Real Madrid, så kan vi gjøre hva som helst. Vi veit at spillerne er heltente og klare for å ta årets sesong med storm.

  Så la oss vise dem at vi også er heltente og klare for en ny sesong! Sikre dere sesongkort og medlemskap i GodsetUnionen med én gang. Sesongen nærmer seg med stormskritt. Og du vil ikke gå glipp av all moroa.

  Sesongkortinnehavere får også gratis inngang til alle Strømsgodsets treningskamper på Marienlyst i år.

  Er dere klare for en ny jubelsesong? Det er vi.