Familiebuss til Vålerenga borte!

  Årets første busstur.

  Ta med deg hele familien på bortekamp. Meld deg på familiebussen!

  Lørdag 7. april reiser Strømsgodset til Oslo for å møte Vålerenga. Det er nok en gang duket for et nytt møte med vår tidligere trener, daglige leder og trenerapparat. Osloklubben har som de fleste sikkert har fått med seg byttet stadion. De har flyttet fra den alltid tomme Ullevaal stadion, til deres egen moderne stadion med det spenstige navnet “Intility Arena”.

   

  GodsetUnionen ønsker å gi Godset-fansen et god reisealternativ for å komme seg tur/retur Oslo denne vårdagen. Det blir derfor satt opp billigbusser til Intility Arena. Som medlem betaler du kun 50kr tur/retur, mens du som ikke-medlem betaler 100kr tur/retur.

   

  Vi har også valgt å sette opp en egen familiebuss, for de som ønsker dette. For å være med familiebussen må det være minst ett barn og en voksen. GodsetUnionen har i samarbeid med hovedsponsor valgt å gi alle barnefamilier muligheten til å reise gratis til denne kampen. Familiebussen er helt gratis uavhengig om du er medlem eller ikke. Det eneste du trenger å gjøre, er å melde på deg og ditt/dine barn. Slik at vi får oversikt over antall plasser, og om vi eventuelt må innhente større buss!

   

  PÅMELDING TIL FAMILIEBUSSEN!

  Familiebussen har 54 plasser, og sendes uansett! Siste frist for påmelding er torsdag 5. april klokken 12.00, da gir vi beskjed til busselskapet om antall plasser og størrelse på bussen(e)!
  Busspåmeldingen er bindende først etter at påmeldingen «stenges» torsdag 5. april! Frem til da er det mulig å melde seg av bussene om noe uforutsett skulle oppstå. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen) Det er fortsatt mulig å melde seg på bussen(e) etter at fristen har gått ut, men da er det begrenset med plasser.

   

  [gravityform id=»61″ title=»false» description=»false»]

   

  Påmeldte

  [directory form=»61″ lightboxsettings=»images»]

   

   

  Ønsker du å melde deg på direktebussene (de andre bussene) så kan du gjøre det ved å gå inn på denne linken! Du er nå på vei til en busspåmelding som ikke er for familiebussen. –> Direktebussene! <–