Giro for medlemskap 2016 er sendt

  Mandag 26. oktober startet salget av sesongkort.

  For å kunne få kjøpt sesongkort på GU-tribunen, må du kjøpe medlemskap hos oss. Dagen etter kan du kjøpe sesongkort via hjemmesidene til Godset.

  En flott sesong går mot slutten og vi må derfor rette blikket mot neste sesong.
  Mandag 26. oktober begynte Strømsgodset Toppfotball sitt salg av sesongkort for 2016 til de som hadde sesongkort i år. For å få kjøpt dette til medlemspris må dere betale medlemskontigenten. Vårt medlemssystem «snakker» nå med Strømsgodset Toppfotball sitt system, så uten gyldig kontingent får man ikke kjøpt sesongkort eller løssalgsbillett til redusert pris.
  Først må man betale medlemstegnet til GU og dagen etter kan man kjøpe sesongkort via Godset sine hjemmesider. Systemet oppdateres på lik linje som en bankoverførsel, så noen ganger kan det gå en dag lenger.

  Vi har i tillegg satt bort utsendelsen av medlemskort så ting skal gå mer smertefritt en tidligere. Dette firmaet vil sende ut medlemskort i 3-4 omganger. Første frist for å få kortet til jul har allerede godt ut. Da fristen blei satt til onsdag 3. desember.
  Det som er viktig, er at når dere får giroen på e-post, må dere sjekke adressen deres. Hvis den ikke stemmer, logger du deg inn med e-postadressen din og retter opp før du betaler. Da fanger systemet opp din nye og korrekte adresse og kortet vil dumpe ned i postkassen. Husker du ikke passordet bruker du «glemt passord-funksjonen.» Logg inn [HER]

  Det er også mange som ikke har fylt ut alle feltene, eller har feil info, så vi håper alle kan logge inn og sjekke personalia.

  Alle giroer har et unikt KID-nummer og dere må derfor ikke betale for andre enn personen på giroen. Gjør dere det, vil ikke de andre personene få medlemskort eller rettigheter.
  Familiegiro kan lages, men da må dere sende en e-post med navn og medlemsnummer på alle, til oss og vi fikser dette til neste sesong.

  Til de av dere som ikke har mottatt en e-post med giro bes om å sjekke spamfilteret på mailen din. Hvis ikke, har det med at ikke alle feltene i medlemsystemet er oppdatert. Det retter du opp med å registrere deg [HER] Da vil det komme en giro bare vi får aktivert deg som medlem.

  Om du ikke har vært medlem tidligere i år og da har fått muligheten til å fornyet medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn [HER] for å bli medlem av GodsetUnionen.