GodsetUnionen 2018!

  Ventetiden er endelig over. Nå begynner moroa!

  Her er GodsetUnionens forventninger til 2018 sesongen!

  Ventetiden er allerede over og vi spiller vår første hjemmekamp mot Stabæk i dag. Det kribler i kroppene og vi gjør som vi synger «i sol, snø og regnvær», vi møter opp uansett. Det blir kjempeviktig og holde varmen, da kan vi hoppe og sprette i 2×45 – er’e ikke deilig?! NFF slår altså til med rekordtidlig seriestart og vi har ikke en gang lagt skiene på loftet enda. Hva vi mener om det kan vi skrive mer om senere. Nå fokuserer vi på GodsetUnionen og Strømsgodset.

  Kommenter gjerne i kommentarfeltet på hva du syns GU kan gjøre bedre og hvis du har noen gode ideer ikke nøl med å dele de.
  PS: Oppmøte og allsang fra 17:30 i dag. Bli med!

   

  Forventninger i 2018.
  Vi står på som før og vi skal bli bedre enn noen gang. Vi skal heve oss i motgang og ikke minst levere varene for Drammens stolthet igjennom samtlige minutter før, under og etter kamp. GU-tribunen er for stående og syngende supportere der betongfeltet er ment som mentalitetsfelt og lokomotivet som skal spre lyden utover på sidene. Som alltid er alle like viktige og når alle trykker til på tribunen er vi blant landets beste supportere, da koker det virkelig på stadion. Hvis du ser at sidemann kanskje ikke er like ivrig, push de så vi får med alle sammen. Hva er vel bedre en enn kokende stadion og spillere som tennes av den 12. mann?

  Tifo-gruppa jobber også i det stille, men har kommet med innspill som vi har gitt ut tidligere. Følg med på beskjeder som blir gitt, fortell gjerne sidemann hva han skal gjøre. For å gjennomføre et show best mulig er GU avhengige at folk følger med på beskjedene som blir gitt. Først da leveres det i toppklasse, og det er det vi ønsker å bli kjent for. En levende tribune der det verbale og visuelle går hånd i hånd, en massiv tribune som rister, som beveger seg med blå flagg, som holder armene i strak V og klapper og hopper i takt. Det ser rett og slett fantastisk ut når alle er samkjørte. Tribuneporno kalles det på gutterommene.

  Det kommer til å bli laget flere tribunefilmer i år av både tifo og tribuneliv. Kan GodsetUnionen bli best i norge? Helt klart, men vi har noen hakk igjen. Det handler om å levere godt mot motstandere som Ranheim som mot Rosenborg. Tribuneliv er mentalitet og toppnivået vårt er helt klart blant de beste i landet. I motgang og mot litt kjedeligere motstandere har vi en vei å gå, vi skjønner att det ikke er like stas når det ikke er motstand på andre siden, men vi kan konkurrere mot oss selv. Spillerne ønsker tenning det sier de opp til flere ganger, de ønsker att tribunen skal riste uansett motstander og da må vi rett og slett brette opp ermene. Det får vi til ikke sant?

  2018 blir magisk vi føler det på oss, noe er i ferd med å skje. Har du sett laget vi har, treneren og støtteapparatet? Det er klubben vår og den er vi faen meg stolte av. Vi kan ikke huske å ha sett et bedre utgangspunkt før en sesong og alt det gode arbeider klubben gjør for å bli best mulig. Vakkert er det og dette er vi en del av, tenk deg det, som den 12. mann! Tor-Oles menn skal få høre hva vi synes om laget og resten av klubben allerede fra 17:30 på søndag og vi skal maltraktere Stabæk Support (se også dette leser innlegget) Vi regner med du er klar?!

   

  Vi tok flere steg i fjor men hva kan vi gjøre bedre?

  • Synge sanger i roligere tempo.
  • Mindre klapping på enkelte sanger. Dette styrer forsangere, følg med.
  • Flagg som blir delt ut skal ikke ligge på bakken disse er ment brukt under sanger under kamp og f. eks ved scoring. Vi liker ikke å kaste flagg som blir ødelagt da de ligger og blir tråkket på.
  • Meget sterke på splitt sanger. Som capo sier, konkurrer mot hverandre. Hvilken side av tribunen lager høyest lyd? Ja, vinner din side får du og naboen en god klapp på skuldrene
  • Følg med på forsangere, klapp i takt, syng i takt.
  • Inviter gjerne noen venner med på kamp. Lidenskapen som skapes på Marienlyst varer evig og er vakker. Del gjerne filmer og bilder av GU med vennene dine. GUTIFOss youtube-kanal, facebook-side og ikke minst instagram har masse flotte bilder og filmer.