GODSETUNIONEN BYR VIDEREGÅENDE ELEVER PÅ EN FESTAFTEN DE SENT VIL GLEMME!

  Videregående skoler har fått tilbud om gratisbilletter

  GodsetUnionen jobber med rekruttering.

  Overskriften sier sitt om hva vi i GodsetUnionen forventer når vi har invitert nesten 200 videregående elever til å bli med oss på årets første bortetur til Ullevaal, for å møte Vålerenga i første serierunde av Tippeligaen.

  GodsetUnionen gjorde som Godset og byttet bank til DNB, så i samarbeid med DNB delte vi i går ut billetter til 200 videregående elever i regionen rundt Drammen. Det gjorde vi for å kunne øke rekrutteringen til GodsetUnionen, der vi fokuserer på å få med unge og fremadstormende supportere til å bidra på kamper. Vi ønsket samtidig å bidra til å styrke Strømsgodset sin profil, som er å være byens lag og regionens stolthet.

  Skolene ble valgt ut av styret i GodsetUnionen, og vi valgte ut skoler der de har idrettslinje, dermed fikk Rosthaug, St. Hallvard og Sande vgs. besøk av Unionens to utsendte. Elevene de møtte gledet seg til å kunne dra på kamp og synes dette var et veldig bra tiltak for å få med seg unge supportere inn i vår forening.

  Vi ønsker å takke DNB for muligheten til å gjennomføre dette rekrutteringstiltaket og håper at flere unge nå vil melde seg inn i GodsetUnionen og bli stående, syngende supportere.

  Ønsker du å gjøre som Godset og GodsetUnionen, send «BYTT BANK GODSETUNIONEN» til 04800 for et uforpliktende møte med DNB.

  Har du lyst til å bli medlem i GodsetUnionen klikker du deg inn her:

  https://old.godsetunionen.com/bli-medlem/

  Et medlemskap hos oss gir deg medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere og ikke minst fordeler på pris på kampbillett og sesongkort på vår tribune. Et medlemskap vil være tjent inn etter kun to kamper.

  Utfyllende info om årets første bortetur kan du lese her:

  https://old.godsetunionen.com/engaaway/

  Vil du lese hva de respektive lokalavisene har skrevet om oss klikk deg inn her:

  http://www.bygdeposten.no/Inviterer_til_supportertur-5-10-11602.html

  http://www.sandeavis.no/Gavedryss_til_unge_fotballfans-5-72-4475.html