GodsetUnionen har endelig funnet sitt stamsted!

  Kings Arms blir GodsetUnionens nye stamsted.

  Vi takker for tilliten og gleder oss til tiden fremover!

  Kings Arms Pub er GodsetUnionens nye stamsted!
  Fra og med 1. mai har Kings Arms og GodsetUnionen blitt enige om et samarbeid. Kings Arms vil legge til rette for våre medlemmer, som kan komme for å nyte rabattert meny både på utvalgt mat og drikke i fordelsprogrammet vi har utarbeidet, uansett dag i uken. GodsetUnionen har fått ganske frie tøyler så her kan vi arrangere alt fra quiz, kjøre klubbkvelder, vorspiel før både hjemme- og bortekamper, samt julebord osv. GodsetUnionen føler at vi har kommet hjem igjen nå. Det er dette vi har ønsket i lang tid og nå er det endelig en realitet.

   

  Prøveperiode ut året!
  Ettersom dette i førsteomgang er en prøveperiode ut året, så betyr det at vi Unionister må kjenne vår besøkelsestid og heretter ta middags-date’n med gubben eller kjærringa på «Kongens», invitere jobben til lønningspilsen eller ringe gjengen og stikke innom for å juge fra seg over en «toppet» før man reiser hjem til bleieskift, støvsugeren eller senga.

  Medlemskortet er personlig og må fremvises uoppfordret. Hvis stikkprøver viser at noen har brukt andre personer sitt kort, vil kortet bli beslaglagt og GU vil sperre muligheten for å benytte fordelesprogrammet resten av sesongen.

  Kos dere og ha det gøy, på Kings!