GodsetUnionen inviterer til tribunemøte

  Tirsdag 26.mai, Comfort Hotell

  Er du opptatt av tribunekultur? Er du opptatt av at vi skal fortsette å være Norges beste supportere? Brenner du inn med gode forslag på hvordan vi skal utvikle oss videre? Da bør du gripe sjansen NÅ!

  GodsetUnionen inviterer til møte!
  GodsetUnionen har eksistert siden 1997 da Strømsgodset Support og Fugleberget slo seg sammen til én gruppering. Siden den gang har GodsetUnionen eksistert og utviklet seg til det den er i dag. Vi har gått fra å synge på engelsk til å kjøre store tifo-shows, som du finner lenger syd på kontinentet. Vi har en miks av sanger som er blandet fra det anglofile til det sydlandske. Vi bruker flagg, to-stangs, bluss og andre visuelle effekter på tribunen.

  Vi kjører vår egen stil, vi er GodsetUnionen.

  Vi skal holde et tribunemøte på Comfort hotell neste tirsdag kl. 18.00, hvor vi skal fokusere på utvikling og rekruttering, men også litt sangprat. Hvordan vil vi at et moderne GodsetUnionen bør være? Hva er attraktivt for den yngre garde?

  Det er begrenset med plasser så vi får dessverre ikke med alle, derfor ønsker vi at du forteller litt rundt punktene nedenfor i mailen du sender til Trulsschone@yahoo.no

  • Navn.
  • Hva kan du bidra med på dette møtet?
  • Hvordan tenker du det er best å rekruttere nye til GodsetUnionen?

  Vi ønsker dere hjertelig velkommen.

  På vegne av tribunegruppa,

  Truls W. Schøne Tribunesjef