Sesongkort for KUN Kr. 1500.- frem til nyttår!

  Strømsgodset gir ytterligere sesongkortrabatt til GU!

  Kjøp sesongkort før 31.12 og spar Kr. 250.- Husk at for å få denne rabatten må medlemskontingent i GU være betalt

  GodsetUnionen har fra og med 4. oktober startet salget av medlemskap for 2017.
  Sesongen 2016 er historie og mørketiden er over oss her hjemme. Mens vinterpausen er igang vil vi gjøre oppmerksom på at det er på tide å fornye medlemskapet

  Strømsgodset ønsker å gi litt tilbake til sine trofaste supportere. De har nå åpnet salget av sesongkort for 2017, men ikke nok med det. Klubben har valgt å gi GodsetUnionen ytterligere rabattert pris på sesongkort. Alle som fornyer/kjøper sesongkort på GodsetUnionen-tribunen før nyttår får en rabattert pris på 1500 kroner (veil. 1750,-). Fra 1. januar 2017 skrus prisene altså opp til 1750,- så her lønner det seg å være tidlig ute. Tilbudet forutsetter selvfølgelig at man er medlem i Godetunionen.

  Ønsker du å motta medlemskortet for 2017 i posten før jul? Da må medlemskontingenten være betalt innen torsdag 1. desember Dette skyldes at utsendingen av kortene er satt bort, og sendes ut i posten etter denne datoen. Det blir den første og eneste utsendelsen av kort før 2017 trer i kraft.

  Til de av dere som ikke har mottatt en e-post med giro bes om å sjekke spamfilteret på mailen din. Hvis ikke, har det med at ikke alle feltene i medlemsystemet er oppdatert. Det retter du opp med å logge deg inn [HER]. Brukernavnet er din e-postadresse og husker du ikke passordet så bruker du glemt passord funksjonen.

  Var du ikke GU-medlem i 2016, men ønsker å bli det i 2017?
  Om du ikke har vært medlem tidligere i år og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn [HER] for å bli medlem av GodsetUnionen.

  Fra den dagen du kjøper/fornyer medlemskap for 2017, så må du vente inntil 24 timer før du kan kjøpe/fornye sesongkort på GU-tribunen. Dette skyldes at vårt medlemssystem og Strømsgodsets billettsystem snakker sammen, men det kan ta «opptil et døgn» før infoen parres mellom disse to systemene. (Nå må først og fremst Strømsgodset rekke å åpne sesongkortsalget for 2017 før du kan få i pose og sekk)

  For ytterligere spørsmål om GU-medlemskap? Send mail til medlem@old.godsetunionen.com

  For ytterligere spørsmål om sesongkort? Send mail til sesongkort@godset.no