GodsetUnionen medlemskap for 2017

  Neste utsendelse av medlemskort er i slutten av februar.

  Fristen for å få kortet på neste utsendelse er 22. februar.

  Seriestarten er kun 53 dager unna. 2017 er med andre ord i gang for fullt. Strømsgodset har gjort sitt for å øke engasjementet og få entusiasmen tilbake blant fansen etter en noe trå sesong i fjor. Klubben har solgt spillere og kjøpt/hentet inn spillere på løpende bånd siden serieslutt i fjor. Klubben har i tillegg til nye spillere inn, fått stablet sammen et nytt og spennende trenerteam. 2017 er ikke bare et «vanlig år» med nye muligheter. 2017 er året hvor Strømsgodset fyller 110 år og GodsetUnionen fyller 20 år.

   

  Medlemskap i GU
  Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at man får kjøpt sesongkort på H-Vinduet Fjerdingstad-tribunen (også kalt GU-tribunen) til medlemspris. Løssalgs-billetter vil også selges til redusert pris.
  Andre fordeler er: – billige borteturer, – medlemspriser hos noen av våre samarbeidspartnere, med mer.

   

  Første bolk med medlemskort ble sendt ut i midten av desember, hvor fristen var 1. desember 2016. Neste utsendelse av medlemskap vil være i slutten av februar. Fristen for å kunne motta medlemskapet i posten ved denne utsendelsen er onsdag 22. februar. Alle som betalte etter 1. desember og de som betaler innen 22. februar vil motta kortet før månedskifte.

   

  Til de av dere som ikke har mottatt en e-post med giro bes om å sjekke spamfilteret på mailen din. Da forrige giroutsendelse var 3. febuar. Hvis ikke, har det med at ikke alle feltene i medlemsystemet er oppdatert. Det retter du opp med å logge deg inn [HER]. Brukernavnet er din e-postadresse og husker du ikke passordet så bruker du glemt passord funksjonen.

   

  Var du ikke GU-medlem i 2016, men ønsker å bli det i jubileumsåret 2017?

  Om du ikke har vært medlem tidligere i år og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn [HER] for å bli medlem av GodsetUnionen. Det koster kun 250kr for voksen og 100kr for barn.

   

  Fra den dagen du kjøper/fornyer medlemskap for 2017, så må du vente inntil 24 timer før du kan kjøpe/fornye sesongkort på GU-tribunen. Dette skyldes at vårt medlemssystem og Strømsgodsets billettsystem snakker sammen, men det kan ta «opptil et døgn» før infoen parres mellom disse to systemene. Medlemsrelaterte spørsmål sendes til medlem@old.godsetunionen.com!