GODSETUNIONEN MOBILISERER I DANMARK!

  Nå begynner Europa-eventyret!

  Denne uka begynner moroa. Pakk sakene og bli med til Danmark!

  FØRSTE STOPP KOLDING, DERETTER HADERSLEV!

  Da er alt klart for årets happening for noen, nemlig Europa League! Strømsgodset trakk som alle nå vet, det danske laget Sønderjyske. Strømsgodset starter med bortekamp 14. juli, etterfulgt av hjemmekamp den 21. juli. Kampene sparkes igang klokken 19.00 begge datoene.

  Sønderjyske er et relativt nytt lag som spiller i den Danske Superligaen. Klubben blei grunnlagt 1. januar 2004 og holder til i en liten by kalt Haderslev i Danmark. Byen har 21.500 innbyggere og ligger ikke langt fra grensa til Tyskland. Sønderjyske klarte å kjempe seg til et historisk sølv i Superligaen i Danmark i 2015/2016 sesongen. Byen Haderslev ligger ikke så langt unna vennskapsbyen til Drammen, nemlig Kolding.

  I Danmark benytter de Danske Kroner, men det er ingen problemer å få betalt med bankkort der nede, så det trengs ingen minibanker og pengeuttak for denne turen.

   

  PUB OG OVERNATTING!

  GodsetUnionen har valgt å benytte seg av Kolding som base for oppholdet.  En av grunnene til dette er at Kolding er vennskapsbyen til Drammen, og fordi det ligger kort reisevei fra Haderslev. Vi kommer til å samles på puben The Old Irish Pub midt i Kolding sentrum. Adressen til puben er: Jernbanegade 22, 6000 Kolding, Danmark.

  Puben tilbyr flere forskjellige typer øl både på flaske og i glass. De har ikke et eget kjøkken, men har et tett samarbeid med Restaurent Budapest & Steakhouse «En liten bit av Ungarn» som ligger rett over gata. Maten kan bestilles fra puben og serveres på puben. Eierne av puben har i tillegg forlenget åpningstiden natt til torsdag, mens vi er der. Normalt har de åpent til 02.00 men har forlenget det til 05.00 denne kvelden!

  Da vi nå har valgt Kolding som base og The Old Irish Pub som samlested, så endte vi opp med Saxildhus Hotel som hoved hotell.

   

  GODSETUNIONEN SENDER BUSSER!

  GodsetUnionen slår til med gratisbusser i Danmark. Bussene kjører tur/retur fra puben i Kolding og til stadion i Haderslev.
  Vi har bestilt TO busser med totalt 130 plasser. Da påmeldingsfristen opprinnelig gikk ut idag (11.07 klokken 12.00) og det var 109 påmeldte på bussene. Så kliner vi like greit til med førstemann til mølla prinsippet. Busspåmeldingen finner du her: Meld deg på her!

   

  Bussene kjører klokken 17.40 fra Buen busstopp. Her er kartet over hotell, puben og busstoppet!

  GodsetUnionenKolding

   

  Bussen går hjem like etter kampen.

   

  LEDIGE BILLETTER!

  Bortefeltet nærmer seg utsolgt, da de 245 billettene nærmest bare ble revet vekk. Vi kan bekrefte at det kun er 34 billetter igjen!
  Har du ennå ikke kjøpt billett, eller plutselig ønsker å slenge deg på? Da sender du en e-post til reiser@old.godsetunionen.com og henviser til billettkjøp. Da vil du få billettlinken på mail fortløpende!

   

  LURT Å VITE

  Aftenposten meldte i slutten av juni at alle trengte pass for innreise/utreise i Norden. «Kraftig økning i nødpass! Husk at du må ha med deg pass på reise i Norden og Schengen». Dette avkrefter politiet på sine egne hjemmesider.

  Informasjon om reiser mellom nordiske land
  Avtalen om passfrihet i Norden gjelder, men du kan likevel bli bedt om å bevise at du er nordisk borger. Da bør du ha med pass eller gyldig førerkort.

  Passfrihet
  Avtalen om passfrihet gjelder landene Danmark, Finland, Norge, Sverige og Island. Det betyr at du ikke trenger pass for grensepassering mellom nordiske land. Det er tilstrekkelig å kunne sannsynliggjøre at du er norsk borger.

  Fergereise
  Skal du som nordisk borger reise med ferger mellom Sverige, Danmark og Norge må du som voksen ha med pass eller førerkort, da det er innført midlertidig grensekontroll i Norden.

  Gyldig legitimasjon:
  – Pass
  – Førerkort