GodsetUnionen utfordrer langsidene hjemme mot Bodø/Glimt

  Brett opp ermene og tørr å gi litt faen!

  La oss gi alt, så får gutta på banen en opplevelse de sent vil glemme. Trøkk til mer enn noen gang, så går vi alle hjem mer hes enn aldri før!

  Strømsgodset IF – Bodø/Glimt. 
  Vi utfordrer igjen langsidene til duell! 

  GU mot LangsideneGodsetUnionen ønsker at dere slår oss ned i støvlene. GodsetUnionen savner svar fra begge sider, DT-tribunen hører vi så vidt mens OKK er dønn stille. Hva skjer?! Brett opp ermene og dra til skikkelig. Vi ønsker en elektrisk stemning, vi ønsker att spillerne får den støtten de fortjener uansett hvordan spillet på banen går. Vi trenger DEG! 
  GodsetUnionen har også en jobb å gjøre, vi har prestert helt greit, men vi ønsker at flere bidrar også i motgang. I motgang virker det som vi tar kvelden alle sammen. Hva gjør vi for at stemningen ikke dabber av hvis vi får en i ryggen? Da trenger spillerne oss mer enn noen gang. I medgang er vi Norges beste supportere, i motgang er vi dessverre ikke i nærheten. Her må vi brette opp ermene folkens. Gi litt faen, ingen biter deg om du synger selv om sidemann ikke gjør det. Da henger nemlig sidemann seg på. Gutta i tårnet kommer til å kjøre på – de gir seg ikke uansett hvordan banespillet går. Hvorfor? Fordi spillerne merker om vi støtter dem i ryggen eller ikke. Strake armer, opp med skjerfet, syng deg hes. På Lørdag skal du være ødelagt når du drar hjem fra stadion!. Er langsidene klare?!

   

  GodsetUnionen er i alle fall klare!
  GodsetUnionen mot Sogndal