GodsetUnionen utfordrer langsidene!

  La oss gi klubben og spillerne bakoversveis!

  Europa-eventyret fortsetter. Gutta og Kong Kovacs skal hylles!

  GodsetUnionen utfordrer langsidene!
  Det virker som vi er med i et eventyr om dagen!

  Vi taper verken i serien eller Europa. Hvor skal eventyret ende? Om eventyret er virkelig så kommer vi med til sluttspillet i Europa League. Før vi eventuelt kommer så langt, har alle på Marienlyst Stadion en jobb å gjøre. Vi er en del av laget, vi er den 12. mann!
   
  Førstkommende torsdag står Mlada Boleslav på andre banehalvdel i returoppgjøret på Marienlyst stadion. De skal merke at de spiller fotball i Drammen. Marienlyst skal koke og vi er avhengige av langsidene like mye som GU-tribunen. (NB: stående og syngende supportere)
   
  Vi utfordrer langsidene til å synge ut GodsetUnionen. Tar dere utfordingen?
  Starter GodsetUnionen med » kom igjen Godset»  så svarer du høyere enn du noen gang har gjort tidligere. Når vi synger «hele stadion», ikke bare klapp – syng med! Hopper vi, bli med å hoppe! Få med deg sidemann også, sammen lager vi en stemning ingen i Norge er i nærheten av, og da er vi vel på et nivå Europa League er verdig?
  Vi er som en lunte, når klimaks på tribunen nærmer seg tennes dynamitten i spillerne. De føler det på kroppen, et smell av en enegi boost.
  Dette ble bekreftet av Strømsgodsets fysiske trener nå nylig, da han i et blogginnlegg for klubben hyllet Strømsgodsets fantastiske supportere!
  Ta en titt på innlegget selv her: KLIKK HER
  Det ryktes også om ekstra hjelp denne torsdagen. Selveste Peter Kovacs skal stå sammen med oss i GodsetUnionen. Han skal få sin fult fortjente hyllest, før han selv er med som den 12. mann sammen med oss på tribunen. Dette vil du vel ikke gå glipp av?
  Vi er dønn avhengige av alle sammen. Kom igjen folkens, nå gjelder’e!
  Tribunesjef:
  Truls W. Schøne