Godsetunionens leder

  Thor Arne hansen sine betraktninger rundt denne sesongen.

  Hør hva sjefen selv har og si!

  Hva syntes du om sesongen som har vært?
  -Sesongen har vært som en berg og dalbane. Fra vårsesongen hvor ingenting funka, til en høst hvor det har vært helt vilt. For så være på bånn igjen i siste kamp når vi hadde medlajen i lomma . Ingen skal si at det er kjedelig å følge Godset i 2017 hvertfall.

   

  Hvem spiller er for deg årets spiller?
  Jeg syntes Bassel har vært dette fordi han har en x faktor og han bidro mye på sensommeren og i høst med mange fine mål og meget godt spill.

   

  Hva går en helt vanlig arbeidsdag som Godsetunionens leder utpå?
  Gu styret består av en rekke flinke folk som har vært sitt ansvarsområde. Det er viktig å holde dialog, og være en samtalepartner for dem som har oppgaver dem må løse. Det er også samtaler med klubb,politi, media, og ulike andre. Både i form av møter og telefoner. Løse saker og konflikter er også en oppgave. Mye varierte saker og en spennende utfordring.

   

  Vår egen Truls er blitt kåret til årets supporter, hvor viktig er Truls for tribunelivet i Drammen?
  Truls fortjente så sykt den prisen. Uten hans engasjement og drivkraft hadde det vært rimelig kjipt tribuneliv. Han gir alltid gass, og håper folk nå skjønner den viktigheten han er for GU. Det betyr at man kanskje kan gi ekstra gass neste gang Truls knytter neven i luften fra sitt tårn.

   

  Hva syntes du om det Godsetunionen har levert denne sesongen?
  GU har vært på det jevne. Mye å jobbe med, vi kan bedre.
  Det har vært noen fantastiske topper, men vi må bli flinkere til å trykke til . Pushe sidemann osv