GodsetUnionens styre 2015

  Etter årsmøtet ble det en del endringer i enkelte verv i GodsetUnionen. Her får du vite hvilke.

  Vi har nå gjennomført årsmøtet for 2015 og det har blitt gjort en del endringer i foreningens styre. Noen har takket for seg, noen har tatt fatt på nye roller, mens noen kommer inn med friskt mot og engasjement. Derfor har vi laget en liten oppsummering, slik at du kan lese deg opp på hvem som nå har de forskjellige vervene og er kontaktpersoner i GodsetUnionen.

  Etter 2014 var det flere av medlemmene i GodsetUnionens styre som meldte fra at de ikke ønsker å stille til gjenvalg. John Michael Glasse og Christian Lundberg, begge to i reisegruppa og økonomiansvarlig Kine Skårdal Kleven stilte ikke til gjenvalg, samt at Harald Søvold Kjos trakk seg ett år før tiden på grunn av fokus på studier. Vi takker alle tre for deres glødende engasjement for foreningen og et meget godt samarbeid i styret.

  John Michael Glasse og Kine Skårdal Kleven blir med videre i andre roller, men disse kommer vi tilbake til senere i saken.

  Styret i 2015 vil bestå av ni personer:

  • Thor Arne Hanssen
  • Marius Paulsen Andreassen
  • Truls Waaktaar Schøne
  • Andre Bruvoll
  • Bjørn-Andreas Bråthen Finseth
  • Anita Helen Johansen
  • Marius Iversen
  • Roger Andersen
  • Kim Underberg Rolund

  Thor Arne Hanssen, leder og talsmann
  Thor Arne ble valgt inn som vår nye leder på årsmøtet. Han har sittet i styret i fire år og han har fungert som både tribunesjef og nestleder. Thor Arne har gjennom mange år som medlem og nå de siste årene som styremedlem opparbeidet seg et klar synspunkt på hvordan veien ser ut videre for GodsetUnionen.

  Marius Paulsen Andreassen, økonomiansvarlig
  Marius er nylig avgått leder av GodsetUnionen. Etter fire år i sjefsstolen har han nå tatt opp hansken etter Kine og blitt økonomiansvarlig. Marius har ledet GodsetUnionen med stødig hånd og har gjort en meget god jobb med å videreføre arven fra tidligere ledere, for å gjøre GodsetUnionen til den supporterklubben vi er i dag. Vi takker Marius for den jobben han har gjort og ønsker lykke til videre med ansvaret for GodsetUnionens lommebok.

  Truls Waaktaar Schøne, tribunesjef/TIFO
  Truls er styrets tribunefanatiker. Han har nå sittet i styret i fem år og gløden hans for tribunelivet i Drammen har vel aldri vært større enn nå. Truls har vært leder for GodsetUnionens TIFO-gruppe og har via det rekruttert mange nye supportere som ønsker å bidra på tribunen. Målet for 2015 er å fortsette å finne de uslepne diamantene som kan være med på å skape blest og trykk på tribunen vår videre. Videre ønsker han at det skal leveres TIFO-show på høyt nivå og at hver og en på tribunen går i seg selv og synger høyere enn noen gang. For å lese mer om Truls sine tanker om 2015 kan du klikke deg inn her: LINK.

  Roger Andersen, markedsansvarlig
  Roger er nytt styremedlem av året, men var i 2014 med som en ekstern bidragsyter inn mot sponsormarkedet. Roger har fulgt Godset i en mannsalder og hans første minne fra en Godset-kamp beskriver han på følgende måte: «Jeg lå på matta bak mål og blåste røyk i form av tørr-is innrullet i program allerede som 7-åring. Allerede den gang var jeg vel høyere enn Inge Thun i buret». Roger sin motivasjon for å bli med i styret, sier han selv er rett og slett at han elsker Godset og ved å bli med i styret, kan han være med på å forme supporterforeningen i årene fremover, og bidra til at GodsetUnionen og Godset når nye høyder.

  Andre Bruvoll, medlemsansvarlig
  Andre går nå inn i sitt fjerde år som styremedlem i GodsetUnionen. Andre har hatt ansvaret for teknisk support, men har nå tatt over vervet som medlemsansvarlig. Andre har gjennom årene vært med på både opp- og nedturer, men blant de største opplevelsene står en tur til Madrid og El Vicente Calderon høyt, i tillegg til det første seriegullet på 43 år. Andre har nå vært i styret i 3 år.

  Kim Underberg Rolund, reisegruppe/web
  Kim er ny i styret i 2015. Han er en ivrig supporter som de siste årene har vært på de fleste kampene Strømsgodset har spilt både i Norge og utenlands. Når han blir spurt om høydepunktene som SIF-gutt trekker han fram kamper som 0-3 borte mot Vålerenga i 2013 og en viss kamp 10.11.13, som de aller største. Grunnene til at Kim ønsker å bidra i styrearbeidet, er for å være med å opprettholde og videreutvikle GodsetUnionen som Norges største og beste supporterklubb.

  Marius Iversen, reisegruppe
  Marius er også en av nykommerne i styret. Marius har vært fulgt Godset i ti år og føler nå han er klar for å øke engasjementet sitt med et styreverv. Marius føler at GodsetUnionen fortsatt har et stort potensiale, og det trigger han til å være med å forløse dette. Hans beste minne strekker seg tilbake til opprykket fra 1.divisjon til Tippeligaen.

  Anita Helen Johansen, medlemsansvarlig
  Anita er også ny av året og hun vil gå inn i rollen som medlemsansvarlig sammen med Andre. Hun blir, slik Kine var i fjor, styrets eneste kvinne og hun sier følgende om det å være eneste kvinne: «Det er greit med litt kvinnelige tanker når hanene tar av, selv om det kan bli en utfordring. Anita har opplevd mange oppturer og noen nedturer som Godset-supporter, men det at seriegullet kom hjem til Drammen, er og for henne det største som har skjedd. Anita ønsker å bidra til at GodsetUnionen opprettholder sitt rykte som landets beste supportergruppe og hun gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter.

  Bjørn-Andreas Bråthen Finseth, «potet”
  Bjørn-Andreas har sittet som medlemsansvarlig i fire år, men følte at tiden var inne for å slippe andre til på dette vervet. Han får en litt friere i rolle i år, der han skal bidra der det trengs, samt bidra til å øke aktiviteten på www.godsetunionen.com. Hans største minner med Strømsgodset er semi’n i 2010 og selvfølgelig siste seriekamp i 2013.

  Valgkomité
  Som skrevet så har noen av de tidligere styremedlemmene tatt på seg nye verv, blant annet i valgkomiteen. Valgkomiteen er per nå en gruppe på tre personer, hvis oppgave er å innstille kandidater til valg av styre på årsmøtene til GodsetUnionen.

  Valgkomiteen består etter årsmøtet i 2015 består av:

  • Stig Frode Sørdahl, valgkomiteens leder
  • John Michael Glasse
  • Eivind Bjørnerud

  Supporterkoordinator (SK)/Supporter Liaison Officer (SLO)
  Kine Skårdal Kleven har gått ut av styret, og inn i en annen spennende rolle, som ligger plassert mellom klubb og supporterforening. I rollen som supporterkoordinator vil Kine være et bindeledd mellom ulike aktører, som alle arbeider for et godt miljø rundt Godset. En supporterkoordinator bør være godt forankret i supporterforeningen, og sørge for god dialog med klubben, som er ansvarlig for stillingen. Kine vil delta på sikkerhetsmøter- og seminarer, være klubbens og politiets bindeledd med supporterforeningen, og generelt være med der Godsets supportere er.

  På vegne av GodsetUnionens styre, Bjørn-Andreas Bråthen Finseth