Greit å vite før seriestart

  Her er infoen de fleste venter på!

  Slik får du alt klart til seriestart.

  Seriestarten er nå rett rundt hjørnet. Fler og fler kommer på at de skal ordne sesongkort og medlemskap før første serierunde. Både GodsetUnionen og Strømsgodset merker stor pågang blant medlemskap og sesongkort. Det er vel og bra. Så her kommer det litt etterlengtet informasjon.

   

  Sesongkort
  Fredag 23. februar sendte Strømsgodset sesongkortene i trykken. Det vil si at alle som betalte etter fristen 14. desember 2017 og før 23. februar 2018 vil få sesongkortene sine i posten denne uken!

  Har du kjøpt sesongkort etter 23. februar så er ikke ditt sesongkort å finne i posten med det første, men frykt ikke. Under lørdagens treningskamp så sitter Hoopla i billettluka på Marienlyst og kan printe ut sesongkortene til de av dere som ikke mottar sesongkortene i posten denne uken. Vi oppfordrer de av dere som ønsker å hente sesongkortet på lørdag om sørge for at betaling er gjort senest fredag.

   

  Har du ennå ikke kjøpt sesongkort? Da kan du kjøpe det her!

   

  Medlemskap
  GodsetUnionen har dessverre slitt litt med kortprinteren. Dette har sørget for at den siste utsendelsen av medlemskort har blitt utsatt. Vi beklager dette! Men vi kan betrygge dere med at kortprinteren er oppe og går ila kort tid. Noe som sørge for masseutsendelse.

   

  Har du ikke kjøpt medlemskap ennå, men kun ønsker det på mobil? Da kan du kjøpe det her!

   

  Salg på SIF-huset
  Både Strømsgodset og GodsetUnionen blir å finne på SIF-huset tirsdag 6. mars fra klokken 14.00 til 18.00 for salg av sesongkort og medlemskap.