GU inviterer til stort vorspiel

  Dørene på Union åpner 13:00

  GodsetUnionen har gleden av å invitere hele Strømsgodset-familien til et heindundranes vorspiel på Union Scene før Viking-kampen på lørdag. David Nielsen kommer. Gjør du? Les hele programmet her!

  La oss nå bare erkjenne at fotballhøsten så langt har vært en berg-og-dalbane med flere nedoverbakker enn oppoverbakker. Men etter lørdagens 4-0 seier i nord er vi for alvor med i medaljekampen igjen. Så nå gjelder det å mobilisere. Deg gjelder deg og meg. Det gjelder saktens hele Drammen by.

  Før Viking-kampen på lørdag har GodsetUnionen derfor laget et eget arrangement for Strømsgodset-familien på Union Scene, med følgende godbiter på programmet:

  • Dørene på Union åpner 13:00 (NB: 18 års aldersgrense) 
  • Vi jobber med å få vist storkampen mellom Liverpool og Everton fra 13:45
  • Kald AASS i tappekranene og pølser til rimelige priser
  • Vi lodder ut en signert SIF-drakt, samt trekker en tilfeldig vinner av sesongkort for neste sesong
  • 15:00 får vi besøk på scenen av David Nielsen og Erik Espeseth
  • 17:00 blir det felles tog fra Union til Marienlyst (ANBEFALER ALLE BLI MED PÅ DETTE!)

  Gullet havner ikke i Drammen i 2014. Greit nok. Men vi er fortsatt regjerende seriemestere. Og vi spiller om både medalje og Ecup-spill neste sesong. Så bli med å lad opp til Viking-kampen med resten av SIF-fansen. Det vil bli sang. Det vil bli god stemning. The Proclaimers og The Fratellis vil runge ut over lydanlegget. Det vil bli øl. Det vil bli pølser. Hva mer trenger du?

  Vi gleder oss til å lage en helvetes stemning og vi gleder oss til å høre fra blant annet David Nielsen og Erik Espeseth.

  Sees på Lørdag!

  Styret i GodsetUnionen