GU-TIFO trenger din støtte!

  GodsetUnionen Tifo trenger din hjelp.

  GU-Tifo har åpen dugnad førstkommende lørdag. Velkommen skal du være!

  GodsetUnionen har en Tifo-gruppe som lager store og små tribuneshow på Marienlyst. Vi syr flagg, bannere, rigger opp og ned på stadion før og etter hver eneste hjemme- og bortekamp. GU-TIFO trenger midler for å gjennomføre tifo-show. Store som små. Materialene og utstyret koster mye penger, og Tifo-gruppa gjør alt på dugnad. Vi samler inn penger til banner-stoff, maling, pyroteknikk og symaskin for å nevne noe.

   

   

  Når en tifo blir laget planlegges det som regel i lokalene vi lager bannerne. Gjerne med en tegning fra en av våre engasjerte medlemmer og derfra går ideen til virkelighet. Vi setter opp projektor, syr sammen stoffmengdene vi trenger og markerer motivet eller teksten vi ønsker.

  Bannerne kan variere fra 50 meter lange tekstbannere som for eksempel «I nattens mørke lyser fotballbyen Drammen» til «Blå Magi» med et overhead banner (trollmann) som heises opp i bakgrunnen.


  På sistnevnte Tifo har gutta skåret ut 200 stjerner i papp og malt disse gule som skal markere en stjernehimmel som fullføres med et hav av blinkende strobelys. Resultatet av denne tifo’n kan du se > HER <

   

  For å gjennomføre flere Tifo-show på Strømsgodsets kamper trenger vi midler for å gjennomføre. Vi setter enormt stor pris på alle bidrag. Store som små. Ønsker du å bidra til fellesskapet med flere og bedre tribuneshow? Da kan du sende et valgfritt beløp til GU-Tifo via VIPPS.

  Slik gjør du det: Gå inn på VIPPS. Velg «Betal / Kjøp og betal». Søk på «GU-Tifo». Deretter velger du valgfri sum!
  Vi takker for alle bidrag som kommer inn.


  > HER < kan du ta en kikk på årsfilmen fra 2017!

  Vi slenger like greit med noen bilder fra dugnader og gjennomføringer.

   

   

  Vi er dønn avhengige av samtlige på tribunen når vi skal gjennomføre store Tifoer. Hjemme som borte. Vi takker alle som bidrar når vi spør. Enten det gjelder rigging før kamp, under gjennomføringen (de minuttene det tar) og nedrigging. Fortsett med det!

   

  Og helt tilslutt. Førstkommende lørdag 8. september kliner vi til med åpen dugnad. Vi starter opp lørdag klokken 10.00, og fortsetter til vi ikke orker eller gidder mer. Ønsker DU å bidra denne lørdagen? Da er du hjertelig velkommen. Send en SMS til 40476411 eller gå inn på Facebook og send oss en melding på innboksen til GodsetUnionen eller GodsetUnionen Tifo!