GU tok en prat med Glenn Arne Hansen

  Glenn Arne er like BLÅ som oss og følger godt med på det Godset gjør. Les mer om hva vår tidligere burvokter mener

  Hva bedriver du med etter fotballkarrieren?
  -Jeg jobber som sportslig leder i Ski IL Fotball på fulltid og trives godt med det.

  Det ble 148 kamper i Godset trøya. Hvor mange har det blitt som supporter tror du?
  -Jeg forsøker å få med meg noen kamper i løpet av sesongen, jeg tipper at det ligger på 3-5 stykker ca i året.

  Topp 3 minner som Spiller?
  1 Aston Villa – Godset
  2 Follo – Rosenborg semifinalen NM
  3 Follo – Godset cupfinalen

  Topp 3 minner som supporter?
  1 seriegullet
  2 cupfinalen 2010, ikke engang kongen hadde bedre plass enn meg til den seieren 😂😂😂

  Beste medspiller?
  Dimitri Barranick

  Værste motspiller?
  Bengt Sæternes scoret alltid mot Godset uansett lag han spilte på.

  Hva er den største forskjellen fra da du spilte og nå vil du tro?
  Kravene til spillere i dag er mye større både på og utenfor banen. Spillerne ser ut til å ha en bedre grunnteknikk, og tempoet i spillet ser ut til å være mye høyere.

  I 2010 sto du faktisk på motsatt side som keeper for follo, Det ryktes at du faktisk var med på noen av GU sine sanger. Kan det stemme?
  Skjønner ikke hva du mener🙈

  Godset har etter mange år med medalje fotball endt opp med og skulle kjempe i motstatt ende av tabellen,Hvor tror du det har gått galt med årene?

  -Ikke lett å si det, jeg registrer at mange mener mye om det på nettet. I motsetning til en del andre har jeg stor tro på Jostein og de andre i administrasjonen.
  Godset supportere har jo vært veldig bortskjemte med gode resultater over ganske lang tid nå, og bør være veldig stolte over det. Også tror jeg det viktigste blir å løfte i flokk og samme retning fremover. Da er jeg sikker på at det blir flere uforglemmelige øyeblikk for Gidset historien fremover

  Til helgen venter Ranheim på motsatt bane halvdel, Hvordan tror du den kampen blir?
  -Jeg tror Godset vil forsøke å kontrollere matchen med ball, og sette et skikkelig trykk på Ranheim fra start. Samtidig tror jeg Ranheim er bra fornøyd hvis de får med seg 1 poeng, og kommer til å ligge bakpå og kjøre kontringer så fort det lar seg gjøre i håp om å ta med seg alle poengene hjem.

  Blir Godset og finne i eliteserien også i 2020?

  -Jeg håper inderlig at Godset holder seg i eliteserien, men at det blir et race helt inn det er jo garantert. Godset er alltid innblandet i noe på høsten. Enten er det medalje, cupen eller nedrykkskamp. I år er det dessverre sistnevnte, men jeg velger å være optimist og si ja Godset er med i 2020. En viktig brikke blir å slå Ranheim nå, og helst Tromsø borte da tror jeg det går.

  Hvor stor betydning tror du Godsetunionen har i denne tøffe perioden?

  -Jeg tror GU faktisk nesten undervurderer sin egen betydning. GU sin støtte betyr enormt på kampene. Er det en ting man husker godt så er det støtten fra GU på tribunen. Men ikke glem at dere har en stor betydning i hverdagen ellers også. Jeg ser jo at det skrives en del ting i sosiale medier som ikke alltid er like positivt, og noen ganger går det rett på enkelt spillere. Selvsagt skal man få si hva man mener, samtidig så synes jeg at man noen ganger går litt langt. Jeg er helt sikker på at det ikke finnes en eneste Godsetgutt som ikke ønsker å både blø for drakta og vinne for laget og GU. Men husk at spillerne er også mennesker, og hvis de blir slaktet på sosialemedier så gjør ikke det ting noe bedre. De får garantert med seg noe av det som skrives om dem, og om de vil eller ei så påvirkes man som menneske av slike ting.
  Det er ikke ment som kritikk, men jeg har vært med på å vinne og tapenedrykks kamper for Godset. Og støtten fra GU betyr så ekstremt mye for moralen, så en bønn fra meg er at dere bruker så mye krefter som mulig på å støtte selv om man føler at både den ene og den andre burde gjort ting annerledes. Jeg hadde elsket og sett GU medlemmer sette på plass en og annen gammel helt når det tar av som mest på sosiale medier, den støtten er uvurderlig for en gruppe som sliter med selvtilliten. For det felles målet nå er jo å berge plassen, og da hjelper det ikke å si at alt var bedre på 70 tallet.
  En gang BLÅ, alltid BLÅ!