Guttedrømmen som gikk i oppfyllelse

  Amahl Pellegrino sine tanker rundt overgangen.

  Velkommen til Godset!

  Først og fremst velkommen til Strømsgodset . Hva var hovedårsaken til at du ville signere for Godset fremfor andre tilbud ?
  – Har alltid ønsket å spille for Godset siden jeg var en liten gutt, dette er jo byen min som jeg er født i. Har alltid vært på stadion, og det å få oppleve de største øyeblikkene til Strømsgodset fra tribunen har jeg mer enn gjerne lyst til å få oppleve som spiller selv!

   

  Har du rukket og satt deg noen mål for den kommende sesongen ?
  Mine mål:
  – Jeg skal legge ned en solid jobb før pre season og jobbe hardt når vi Kommer i gang, har lyst til å etablere meg i 11’vern så fort som mulig! Før sesongstart skriver jeg opp mine mål og jobber for å oppnå dem.

   

  Hvilken posisjon vil du si er din sterkeste ?
  – Venstrekant, men kan spille alle offensive posisjoner.

   

  Du har jo spilt imot Godset , er det tøft og spille mot klubben du har ønsket deg til ?
  – Haha, når du først kommer til kampen så klarer du å fokusere på det du skal, men skal ikke juge å si at jeg ikke har tenkt tanken at det hadde vært gøy å spilt for dem (Godset).

   

  Åssen blir det og spille med Godsetunionen i ryggen ?
  – Magisk. Gleder meg, og håper at stemningen blir litt av det samme som den har vært alle årene, men vet at unionen kommer til å bli enda bedre. De overgår seg selv hvert eneste år 🙌🏾