Historisk cupfinale for juniorlaget til Strømsgodset

  Alle mann til Telenor Arena!

  GodsetUnionen setter opp busser til Telenor Arena. Dette vil du ikke gå glipp av!

  Godsets juniorer jaktet en historisk finaleplass da de tok imot Viking i NM-semifinalen på Marienlyst 31. oktober. Det ble en høydramatisk kamp på Marienlyst. Godsets juniorer tok seg tilslutt videre til NM-finale for første gang i klubbens historie. En fantastisk prestasjon av Godsets unggutter! Jubelscenene som utspilte seg på banen i etterkant viste en enorm glede over at finaleplassen er i boks.
  Vi i GodsetUnionen er utrolig stolte over prestasjonen til unggutta og innsatsen de har lagt ned for å kommet til cupfinalen, og det skal vi selvfølgelig vi være med på. GodsetUnionen håper at så mange som mulig stiller opp i Telenor Arena førstkommende lørdag. Vi har store planer om å synge Trønderne ut av gymsalen. 
  GodsetUnionen har i den anledning valgt å sette opp to busser til Cupfinalen i Telenor Arena lørdag 21. november. Vi slår derfor til med GRATISbusser for våre medlemmer og kun 100kr for ikke-medlemmer.
  Det er rett i underkant av 100 plasser totalt på bussene, og påmeldingen er allerede i full gang. Så her gjelder det å være rask. Bussene vil bli fylt opp!

  KLIKK HER for melde deg på bussene våre.
  Bussene går fra Statoil ved rutebilstasjonen på Strømsø. Avreise klokken 09.15!
  Finalen mellom Strømsgodset G19 – Rosenborg G19 spilles klokken 11:00
  Det er i tillegg gratis inngang på Telenor Arena under juniorfinalene.
  La oss gi unggutta den hyllesten de fortjener. Bli med til Telenor Arena.Alle mann til stadion!