Hønefoss Away!

  Årets første bortekamp er et faktum!

  Vi har fått tildelt 200 billetter til Hønefoss i cupen. La oss fylle bortefeltet!

  Hold av søndag 25. juli. Da er det endelig duket av for årets første bortetur. Strømsgodset er satt opp mot Hønefoss i cupens første runde. Kampen spilles klokken 16:00 på gressbanen ved siden av AKA Arena ettersom Hønefoss bytter ut kunstgresset på stadion. Det vil med andre ord være en mulighet for banehoppere til å få registrert en ny bane.

  Hønefoss får kun lov til å ha 800 tilskuere under denne kampen. Det betyr at det er begrenset med plasser.
  Strømsgodset er såpass heldige at vi har fått tilbud om 200 billetter. Det takker vi for og tar imot med glede. Vi håper og tror at flest mulig ønsker å ta turen til Hønefoss for å støtte Strømsgodset frem mot nok en cupfinale.

  Det blir dessverre ikke satt opp buss til denne kampen. Når det er sagt, så går det heldigvis både rutebusser (linje 101 fra Drammen til Hønefoss) og «tog» også kalt buss for tog (VY fra Drammen stasjon til Hønefoss). Vi regner dog med at de fleste benytter seg av bilen og kommer seg til Hønefoss.

  Sist vi var i Hønefoss solgte vi ut bortefeltet. Det hadde vært moro om vi gjorde denne gangen også. Kampbilletten koster 200 kroner for bortesupportere!

  På grunn av en feil i systemet til Hønefoss åpnet billettsalget «litt tidligere enn først antatt». Noe som har resultert i at det allerede er solgt 70 av 200 billetter på bortefeltet.

  Vi har nå fått beskjed om at billettsalget er stengt igjen. Billettsalget åpner visstnok ikke før mandag 12. juli klokken 12:00!

  Kjøp din kampbillett –> HER <–

  Det er ingen tvil om at denne kampen interesserer de marineblå, så vær rask. Billettene flyr unna!

  La oss fylle bortefeltet. Velkommen skal du være. Vel møtt!