Hva kan du forvente som medlem av GodsetUnionen?

  Nytt av året!

  Vi minner om at prisen på sesongkort på GU-tribunen øker ved månedsskiftet. Det kan derfor lønne seg å kjøpe sesongkort før 1. februar. 

  I 2018 endte vi på 1579 medlemmer, noe vi er fornøyd med. Men vi ønsker alltid å bli enda større og ikke minst enda bedre.
  Vi minner om at prisen på sesongkort på GU-tribunen øker ved månedsskiftet. Det kan derfor lønne seg å kjøpe sesongkort før 1. februar!

  !ADVARSEL! Du får tilgang til en av Norges beste supportertribuner !ADVARSEL!

  Hva er egentlig så bra med den nye supportertribunen på Marienlyst?
  • Akustikken! Vi har sjekket med lyd-teknikker, og det er ingen tvil om at denne tribunen er best på akustikk.
  • Tribunen er brattere og høyere. Dette gjør at vi får plassert flere Unionister i høyden på «ett felt» kontra «hele» vår gamle tribune. Det vill utgjøre en markant forskjell. Spesielt lydmessig. De syngende blir stablet samlet!
  • Capotårnet blir plassert i midten. Vi jobber i tillegg med å få på plass et PA-anlegg, slik at det blir enda enklere å formidle sanger.
  • Vi skal jobbe for utplasserte «push-stands» såkalte klosser som enkeltpersoner kommer høyere og blir mer synlig, som igjen vil medføre at du synger enda høyere!
  • GU jobber for å tette igjen sidene med vegg, slik at akustikken blir enda bedre!
  • TIFO-gruppa får større plass til å boltre seg på. Alt fra mosaikk til store bannere. Det jobbes med å få på plass et Tifo-oppheng som kan heise bannerne opp uten fare for feil.
  • På sikt ønsker vi å fylle tribunen med stående og syngende gale supportere. Vi har per dags dato fått to av tre felt som utgjør ca 1550 plasser. Målet er naturligvis å fylle disse to til randen, slik at vi kan få det tredje feltet også. Men skal det skje, trenger vi DEG!
  Meld deg inn i GodsetUnionen. Oppfordre vennene dine til å gjøre det samme. Pleier de ikke å reise på kampene? Ta de med da vel. Her er ALLE velkomne!

   
   

  Dette er bare noe av det vi kan glede oss til, og det blir utrolig kult. Dette må du bli med på!

  Ellers er det fordeler som_ Billigere bussreiser, du bidrar med penger til Tifo-kassa, arrangementer, billigere sesongkort, billetter til cupfinaler, større sjanse for billetter til derbyet og ikke minst, det viktigste! Stolthet over å være medlem av GodsetUnionen, Norges flotteste og beste supportergjeng!

  Ønsker du merkelig nok ikke å stå på feltet med oss, så håper vi at du likevel støtter oss og melder deg inn i GodsetUnionen. Vi er dønn avhengige av dere alle!

  Strømsgodset – Drammen, vår lidenskap!

  Truls W. Schøne