I medgang og motgang!

  SNUOPERASJONEN.

  Klubben trenger oss mer enn noen gang. På tide at vi tar oss sammen. SAMMEN er vi sterke!

  Kjære medlemmer/ikke-medlemmer av GodsetUnionen!

  GodsetUnionen – så mektige på sitt beste. Men hva skjer i motgang – ELENDIG!

  Som supporter av Strømsgodset IF forventer jeg at du står løpet ut når du møter opp på Marienlyst eller andre arenaer Strømsgodset spiller. For det er vi som er GodsetUnionen og bærebjelken til Strømsgodset IF. Hva i helvete skjer nå? Har vi blitt så bortskjemte at vi faktisk forlater arenaen før kampslutt. Har vi blitt så bortskjemte at vi ikke gidder å trå til på sangene lenger? Eller var det kanskje viktigere å være først ut i øl-teltet på lørdag?

  GLEM DET!

  Fra neste kamp skal vi alle ta oss sammen.

  Når laget er i motgang og dommeren er en jævel har vi dessverre en tendens til å gå inn i et ekstremt negativt modus. Neste kamp skal vi vinne, men skulle det gå litt imot oss fra starten ønsker jeg
  en mer levende tribune. En tribune som fortsatt synger for laget sitt, flagger for laget sitt, veiver med skjerf for laget sitt. I stedet for å synge enkle rop med lyd-topper, prøver vi heller den nye varianten med sanger som «Vi er de hvite og blå – vår kjærlighet er større enn du tror», «Å, vårt fotballag», «Vi er Godset», «Cupen skal hjem til Gulskogen (Ja, det er eliteseriekamp, men hva så?), og liknende sanger. Da står vi sammen og vi gir faen i dommere og motstandere. Vi skal synge for gutta, Strømsgodset IF og Drammen. Uansett!
  Vi forventer også at spillerne kommer bort etter kampslutt – uansett utfall. Vi ligger fortsatt 4 poeng bak sølvmedaljen og er i kvartfinalen i cupen. Dette kan fortsatt bli en super sesong dere!

  GU-TIFO

  TIFO-gruppa har heller ikke tenkt til å gi seg. Etter litt motgang på banen og tribunen er vi mer tente enn noen gang. Vi har levert bra til nå i år og det har vi tenkt til å fortsette med. Vi håper støtten fra tribunen i sin helhet er med på å tenne resten av laget, Marienlyst og selvsagt Unionistene. GU-TIFO hadde planlagt et større TIFO-show på lørdag, som dessverre ble avlyst med bakgrunn i endring i søknadsprosessen som vi fikk vite om kort tid før kampen. Dermed rakk vi ikke å gjennomføre endringer i søknaden for å fylle de nye kravene. Dette er noe vi jobber med kontinuerlig i søknadsprosessen, med de involverte. Vi er uenig i kravene og stilte derfor ikke med bannere og flagg til denne kampen. Dette var ingen protest men vi måtte avlyse opplegget vårt i siste liten. Da ser vi også utfallet av hvor naken tribunen ser ut uten våre bannere og visuelle artikler. Ja til heldekkende tribune!

  Vi ønsker selvsagt tilbakemeldinger på hva som er bra og hva vi kan
  gjøre enda bedre. Kanskje du sitter på noen ideer eller har lyst til å
  bidra?

  Legger ved noen filmer:

  Dette er lidenskap!

  Strømsgodset 3-2 Vålerenga. 22.05.2016 GodsetUnionen vs Klanen!

  Sånn ønsker vi å se tribunen – stappet med bannere og flagg!

  GodsetUnionen. Strømsgodset IF – IK Start 14.08.2016

   

  Tribunesjefen!