IK Start borte!

  Nok en satsningskamp!

  Bli med på vårens kanskje fineste bortetur. Dette vil du ikke gå glipp av. Fyll bussen!

  Årets fjerde bortekamp i serien er et faktum. Strømsgodset reiser til Kristiansand søndag 1. mai! Strømsgodset har en god statistikk på Sør Arena de siste årene, og har ikke tapt borte mot Start på fem år. Sist de tapte på Sør Arena var 3. april 2011. De siste årene har Godset møtt Start borte fire ganger og vunnet tre av dem, 6-0, 3-2 og 1-0. GodsetUnionen har også hatt godt oppmøte på Sør Arena de siste årene, og vi håper at det samme fortsetter i år også. 

  Vi oppfordrer alle Godset-fans om å forhåndskjøpe kampbilletter til denne kampen. Hvorfor? Det skyldes at IK Start har gitt oss et fantastisk tilbud. Forhåndskjøper du billetter på nett, så koster voksenbilletten kun 160kr og barnebilletten kun 60kr. Velger du å betale på stadion, koster det deg 200kr for voksenbillett og 100kr for barnebillett. Det vil si at alle som kjøper billetter på forhånd vil få 40kr i avslag. Ønsker du å forhåndskjøpe billetter til kampen, kan du gjøre det her: KLIKK HER

  GodsetUnionen kommer til å sette opp buss til Kristiansand. Det er 54 plasser på bussen. GodsetUnionen slår til med å gi deg et fantastisk busstilbud til Kristiansand. Busstilbudet gir deg muligheten til å bli med tur/retur Kristiansand for kun 200kr. Det er faktisk så billig at du ikke kommer deg tur/retur på noen som helst billigere måte. Busspåmeldingen er herved åpen. Så her er det førstemann til mølla. Skulle bussen bli fylt opp relativt raskt, ser vi på muligheten for å innhente flere busser. Busspåmeldingen finner du under her.

  GodsetUnionen har fått et godt tilbud fra Harveys som tar oss i mot med åpne armer i Kristiansand. De kan tilby en halvliter med øl for 61kr og har gitt oss 20% rabatt på alt de har av mat på huset. Puben ligger 3.1 km unna stadion, men bussen vil kjøre oss frem til stadion etter pubbesøket. Adressen hit er: Tollbodgata 3, 4610 Kristiansand

  Påmelding for bussen til Kristiansand!

  Det er 54 plasser på bussen. Siste frist for påmelding er torsdag 28. april klokken 18.00!
  Busspåmeldingen er bindende først etter at påmeldingen er stengt 28. april! Frem til da er det mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå.

  Avreise: 11.00 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise: like etter kampen.
  Pris: 200kr for medlem og 300kr for ikke-medlem.
  Frist: Til og med torsdag 28. april klokken 18:00
  Det må være minimum 35 påmeldte på turen, for at bussen skal sendes.
  Kampstart: Klokken 18.00!

  [gravityform id=»14″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte

  [directory form=»14″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]