Info om GodsetUnionens reiser i 2017

  Viktig info om årets borteturer.

  Reisegruppa har åpnet busspåmeldingene til årets tre første borteturer. Vi ønsker å gi de reisende god tid til å planlegge!

  Her finner du nyttig og viktig informasjon om GodsetUnionens reiser for året.

  GodsetUnionen fortsetter det gode samarbeidet med busselskapet TeamTour også i 2017.
  Reisegruppa bekreftet på årsmøtet at de ønsker å sende flere busser til bortekampene enn i fjor. Vi erfarer at flere benytter seg av andre reisealternativer som fly, tog eller egen bil. Det viktigste for oss er at flest mulig kommer seg på kampene til Strømsgodset. Men vi vil alltid sette opp reisealternativer for de som ikke ønsker å benytte andre alternativer og heller ønsker å reise i større grupper.

   

  Reisegruppa har derfor kommet frem til en løsning som vil være med på å gjøre det lettere å sende busser i år og i fremtiden. Det skyldes enkelt og greit en tabell som gjør at prisen synker jo flere påmeldte som blir med på bussen(e).

  Tanken her er at det vil være mulig å sende alt fra minibuss til steder med liten interesse og dobbeltdekker til steder med stor interesse. Jo fler påmeldte og reisende per buss, desto billigere blir turene. Jo færre påmeldte og reisende, desto dyrere blir det. Vi kommer til å oppdatere de forskjellige tabellene ut ifra distansen på turene.

  Til utvalgte turer med dårlig etterspørsel pga dårlig kamptidspunkt, vil vi åpne for minibuss. Ellers vil vi alltid ha minimum en 44 seter klar. Ved større etterspørsel, så vil vi selvfølgelig øke til en 54 seter eller 76 seter (dobbeltdekker).

  Minibuss: Minst 13 påmeldte.
  44 seter: Minst 17 påmeldte.
  54 seter: Minst 44 påmeldte.
  76 seter: Minst 54 påmeldte.

   

  Et eksempel på pristabell. (Tabellene legges alltid inn på påmeldingsidene. Prisene vil i tillegg variere fra sted til sted)

  17-30 påmeldte, 600kr / 700kr for ikke-medlem
  31-44 påmeldte, 500kr / 600kr for ikke-medlem
  45-54 påmeldte, 450kr / 550kr for ikke-medlem
  55-65 påmeldte, 400kr / 500kr for ikke-medlem
  66 – full buss, 350kr / 450kr for ikke-medlem

   

  (Dette er kun et eksempel på en tabell som vil bli lagt ut)

   

  Det vil også bli opprettet arrangementer for reiser og bortekamper på vår Facebook-side. Vi hadde satt stor pris på om de som har Facebook hadde klikket seg inn på de kommende arrangementene de skal på eller ønsker å reise på. Dette er kun for at vi skal kunne få en ca oversikt over reisende og ikke minst kunne meddele informasjon via arrangementet.

  Reisegruppa kommer også til å åpne Facebook arrangementene og busspåmeldingene i god tid før de kommende bortekampene. Det er for å skape best mulig informasjonsflyt og muligheten til å planlegge for de reisende.

   

  Det vil også være mulig å se flere busspåmeldinger enn «en samtidig». Da vi nå åpner for 3-5 borteturer av gangen. Det vil være lett å finne da vi fortløpende kommer til å legge ut all informasjon om busser, påmeldinger og billetter på hjemmesiden under «turer» fanen.  Se guiden under:

  Slik finner du det. Først går du inn på www.godsetunionen.com – deretter klikker du på «turer» som finnes til venstre på siden. Deretter velger du hvilken kamp du er interessert i, som i dette tilfelle er Kristiansund borte. Når du har gjort dette, blar du nedover til informasjonen om denne kampen. Her vil all informasjon komme forløpende!

   

  Reiseartikkel til kampene vil også komme, men dette vil først komme nærmere kampdag/avreise.

  Styret håper derfor at våre medsupportere og andre reisende vil benytte seg av den gode planleggingstiden og derfor kunne melde seg på i god tid før avreise. Dette skyldes at vi har frister hos busselskapet med tanke på bekreftelse av antall busser og eventuelle endringer i type busser.

  Vi minner om at Facebook-arrangementene våre ikke er noen busspåmelding, da man fysisk må inn på vår hjemmeside for å melde seg på. I tillegg vil avmeldingsfristen og avmeldingsmailen bli videreført også i år. Da det koster GodsetUnionen store summer å sende busser er det viktig at de som «ikke kan» melder seg av i god tid før fristen. Du kan fritt melde deg av turene våre så lenge det skjer innen tre dager før avreise. Avmeldingsmailen er fremdeles avmelding@old.godsetunionen.com, om det skulle oppstå noe uventet.

  Om det er noe folk lurer angående GodsetUnionens reiser, så er det bare å ta kontakt på reiser@old.godsetunionen.com!