Kjempen som aldri gir opp!

  Fra fortvilelse til ubeskrivelig glede.

  Alle dømte oss nord og ned. Ingen hadde troen på at snuoperasjonen var mulig. Den «umulige» bragden!

  Kjempen som aldri gir opp.

   

  Vi tapte kamp etter kamp, vi spilte ikke fotball, gnisten var borte og fansen var tildels likegyldig eller forbanna. Vi fikk beskjed om at eierne ikke var sikre på om de skulle fortsette, og alt så rett og slett bekmørkt ut. Selv den harde kjerne hadde begynt å miste trua når tabellen viste lutfattige 10 poeng etter halvspilt sesong. Alle statistikkene var mot oss, supportergrupper hos andre lag dømte oss nord og ned, både verbalt og visuelt.

   

  Men en ting er sikkert. Kjempen Strømsgodset gir seg aldri. Denne herlige tradisjonsrike og enorme klubben fra bydelen Gulskogen skulle igjen vise sin styrke.
  Vi skulle gjøre noe ingen andre har gjort før oss. Stikkord: Henrik Pedersen. 

   

  En vakker sommerdag signerte vi en ukjent danske som nesten ingen hadde hørt om. En mann som har trent mange ungdomsavdelinger, blant annet Holstebro BK, Esbjerg, AGF Aarhus, RB Salzburg og RB Ghana før han fikk hovedansvaret for HB Køge og sist men ikke minst Eintracht Braunschweig før han fikk jobben i Strømsgodset. Hvem i alle dager er dette her tenkte vi?

   

  Henrik Pedersen har fremstått som generalen, lederen, ordfører og manager på en gang. Han innførte en knallhard og klar lederstruktur samhold og disiplin er blant hovedkriteriene, samtidig som han har en klar visjon om hvordan han ønsker at Strømsgodset skal spille fotball. Energien og engasjementet denne mannen har smitter over på spillerne og supporterne. Se den gleden på sidelinja, se den gleden og energien spillergruppa har nå.

  Henrik Pedersen inviterte like gjerne inn hele supporterklubben for å fortelle om sine planer og visjoner, både kortsiktige og langsiktige. Her fikk vi instrukser og tanker om hvordan HAN ønsker og drive klubben fremover. Etter ønske og krav fra Henrik Pedersen hentet Jostein Flo inn spillere i alle posisjoner og kvittet seg med flere som ikke passet inn i hans Strømsgodset. HPs klare plan på hvordan klubben skulle være og hvordan Strømsgodset skulle spille fotball, viste seg raskt å fungere. Gleden på tribunen begynte sakte men sikkert og komme tilbake. Vi hadde ikke gitt «helt» opp, men nå fikk vi faktisk et ordentlig håp. Det håpet ble til virkelighet og endte i ekstase! Henrik Pedersen – tusen takk for at du, trenerteamet og spillergruppa reddet oss fra et «uunngåelig» nedrykk ingen har klart før. Du sa det, det er ingen krise. Vi sier: For en bragd!

   

  Kjempen som aldri gir opp er og regne i Eliteserien også i 2020. Energien klubben har nå burde gi alle med blått hjerte grunn til å kjøpe medlemskap i GodsetUnionen og sesongkort for 2020 sesongen.

   

  Folkens vår allés hærfører Henrik Pedersen får nå en hel pre season og sesong på å bygge videre på denne sesongen. Nå ser vi kun én vei, og det er oppover på tabellen!

   

  På vegne av GU-styret
  Truls W. Schøne