Klubben trenger lagets 12. mann!

  Vår støtte betyr mer enn du tror!

  La oss hjelpe klubben ut av dette. Sammen kan vi snu trenden!

  Hei og hopp!

  Jeg tenkte å skrive noen ord om Godset, og om hva som skjer om dagen. Vi er inne i en tung periode, og det er mye negativitet blant supporterne. Det er stor frustrasjon, og folk har like mange meninger som det er folkeslag i verden. Det er mange rykter og mye som svirrer. En ting er sikkert: Spillerne, trenere og de som driver klubben jobber steinhardt hver dag med å komme på fote igjen. Når alt går på skinner er alt rosenrødt. Når vi nå har motgang, så er det mye rart som kommer opp. Jeg har selv fått kjeft fordi jeg har vært negativ. Dette tar jeg til meg, og ser opp og frem. Fotball er følelser og engasjement. Uten dette så er fotball ingenting. Mange blir så utrolig skuffet over prestasjoner at man kanskje ikke tenker helt på at hva man sier/skriver påvirker så mye som det gjør. Folk må få lov til å være kritiske når noe fortjener kritikk, og folk må få rose når det går bra. Jeg skjønner at folk blir forbannet når de bruker så mye tid og penger på å følge laget, og laget fremstår som de har gjort en periode nå. Nå er det på tide å støtte laget og holde det gående. Vi er den 12. mann, og kan faktisk påvirke et resultat. Nå må vi stå sammen og gi jernet ut sesongen. Selv om vi har stinka, så er vi helt med der oppe, og vi skal også kjempe om semi, i cupen. Jeg er helt sikker på at klubben snur hver sten og finner løsningen på problemene.

  Jeg syntes Flo har hentet noen spennende spillere, og at vi har rydda opp i troppen. Vi trenger noen positive opplevelser på banen slik at stemningen rundt klubben blir bedre igjen. Det er nå de trenger oss. Vi har blitt godt vant de siste årene, og folk har høye forventninger til Godset. Det er bra! Vi skal kunne forvente mer enn det vi har sett i det siste. Jeg er helt sikker på at vi får se et lag det svinger av utover høsten. Vi kommer alltid tilbake! Vi har los på medaljer, og det er opp til oss selv om vi vil ha dem. Men da trenger vi å dra i samme retning og støtte laget. Møte opp og bidra til fantastisk stemning og godt tribuneliv. Sammen er vi sterke.

  Slenger med dette innlegget fra Kim R i reisegruppa:

  «Vår jobb som SUPPORTER er å støtte laget i TYKT og TYNT! Med i ordet STØTTE kommer selvfølgen i «å møte opp på stadion».

  Ja, vi har slitt på banen og ikke minst vært uheldige i flere kamper på rad. Det skal vi ikke si så mye på. Men blir laget og klubben noe som helst bedre, om vi BUER/PIPER på og/eller SKJELLER UT spillerne/trenerne & klubbledelsen? Nei.

  Det er selvfølgelig lov å være skuffet og frustrert over at vi IKKE tar poeng på poeng. Det sier jeg ingenting på. Men skal trenden SNU må vi gi vårt for at klubben skal få den lille ekstra energien, så får trenerteamet gjøre sitt for at gutta blør for drakta og tråkker til på banen! (Og forhåpentligvis unngår unødvendige kort/karantener)

  Strømsgodset har fremdeles 9 kamper igjen i serien. Det vil si at vi fremdeles har 27 poeng igjen å spille for. Godset er UBESEIRET hjemme i år, og vi er attpåtil i kvartfinalen i NM.

  Det klubben og spillerne trenger nå (mer enn noe ANNET) er VÅR STØTTE på tribunen.

  På lørdag møter vi et heltent Molde på Marienlyst, etterfulgt av et Vålerenga i flyt på Ullevaal lørdagen to uker etter. Godset-fansen med GodsetUnionen i spissen MÅ stå sammen og vise vei for klubben. SAMMEN kan vi snu dette!»

  Molde neste. Alle mann til pumpene. Vi er Godset!

  Hilsen Thor Arne, Leder GU