Kommende bortekamper

  Vi støtter klubben i tykt og tynt. Bli med til Molde og Sarpsborg!

  Hjemmeseieren i helgen ga mersmak. Bussen til Molde nærmer seg fullsatt, og påmeldinga til Sarpsborg er i gang!

  Her er en liten oversikt over Strømsgodsets kommende bortekamper i Juli og August.

   

  JULI:

  Første bortekamp nå er, førstkommende søndag, 16. juli. Da reiser Strømsgodset til Molde og Aker stadion også kalt Røkkeløkka. Godset har slitt litt hittil denne sesongen, men det har ikke stoppet oss. Strømsgodset tok endelig en deilig og ikke minst etterlengtet seier i Eliteserien hjemme mot Kristiansund på søndag. GodsetUnionen har vært der i tykt og tynt, uansett resultater i år, og vi vil fortsette å støtte klubben uansett resultater.

   

  GodsetUnionen har på grunn av situasjonen klubben er i per tid, valgt å sette opp billigbuss til Molde-kampen. Vi kan garantere billigere reise enn Norwegian og SAS. Vi er ikke raskere fremme, men vi kan garantere at bussen ikke blir kansellert!

  Det koster KUN 350kr tur/retur for ALLE våre medlemmer som reiser til Aker stadion. Er du ikke medlem? Da betaler du 450kr tur/retur!

   

  Strømsgodset klinket til med en seier mot KBK i helga. Klarer vi å fortsette i samme spor borte mot Molde? Det finner vi ut når vi kommer dit. Vi skal gi klubben den støtten de trenger og fortjener. Alle mann til Molde!

   

  Bussen nærmer seg fullsatt. Ja, du leste riktig. Bussen er snart FULLSATT. Ønsker du å bli med til molde for en slitt og ingenting? Da melder du deg på her!

   

  AUGUST:

  Neste bortekamp er ikke før i slutten av August. Da møter Strømsgodset de lyseblå fra Østfold, nemlig Sarpsborg 08.
  NFF og Eurosport har berammet kampen til mandag 21. august klokken 19.00! Det er ikke den mest optimale kampdagen, men vi skal iallefall gjøre vårt, for at klubben legger merke til oss.

   

  GodsetUnionen har hatt et meget godt oppmøte i Sarpsborg de siste årene, og håper at det gode oppmøte fortsetter også i år, til tross for at det er mandags-kamp.

  Vi har valgt å sette opp busser til Sarpsborg for hele 100kr!

   

  Vi mimrer jo alle tilbake til 2015 da vi slo vertene nettopp 6-1 på Sarpsborg stadion. Vi kan jo håpe på festfotball og et lignende resultat i år!

  Vi vant ikke bare kampen. Vi vant på tribunen også!

   

  Hvor mange busser klarer vi å sende i år? Fyller vi bortefeltet? Det er opp til deg!
  Alle mann til Sarpsborg.

   

  Meld deg på til Sarpsborg her!