Kommende kamper!

  Vi har noen spennende bortekamper i vente!

  Her er en oversikt over våre kommende turer!

  Strømsgodset har noen harde og ikke minst morsomme bortekamper i vente de kommende ukene.
  Først og fremst går turen til Valdres onsdag 2. mai. Kampen er fastsatt til et håpløst tidspunkt for de reisende, men vi har valgt å gjøre det beste ut av det uansett. Vi har derfor bestemt oss for å sende bussen til Valdres uansett påmeldte. Per i dag er vi 17 påmeldte. Turen koster 300kr for medlemmer og 400kr for ikke-medlemmer. Bussen kjører fra Drammen klokken 14:00. Så om det passer? Da slenger du deg på! Busspåmeldingen og billettsalget finner du her:

  Reiseartikkel for Valdres borte!

   

  Søndag 6. mai går turen til Bodø, når Strømsgodset møter nyopprykkede Bodø/Glimt. Det blir som vanlig en tøff bortekamp, hvor det som regel scores en god del mål. Vi veit at det er en del som allerede har bestilt fly og hotell i Bodø, men det er alltids plass til ennå flere. Det blir selvfølgelig ikke sendt buss helt opp dit, men flybilletter kan ordnes her.

  Bestill flybilletter med SAS!

  Bestill flybilletter med Norwegian!


  Forrige besøk i Bodø!

   

   

  Onsdag 16. mai har NFF valgt å sette opp Molde som motstander for Strømsgodset. Fantastisk… Nok en midtukekamp mot Molde. Det blir IKKE satt opp buss til denne kampen. Men vi har fått beskjed fra Strømsgodset at det fortsatt er noen ledige plasser på det chartrede flyet de har skaffet. Vi kommer tilbake til både antallet og prisen, så snart klubben har fått orden på sakene. Det vi allerede veit, er at man får benyttet seg av buss fra Drammen til Torp, Fly fra Torp til Molde – usikker på om man har felles transport fra flyplass til byen og om kampbillett kjøpes selv – fly fra Molde til Torp – Buss fra Torp til Drammen. En ting er sikkert. Om dette alternativet benyttes, så er du hjemme rundt midnatt og er fullstendig klar for selveste 17. mai feiringen dagen derpå.

  Vi kommer tilbake til både pris og antall plasser så snart vi får det av klubben.

   

   

  Mandag 21. mai går turen til Kristiansund. Heldigvis for oss, så er denne mandagen 2. pinsedag. Det vil si at de fleste har fri denne dagen. Vi kommer selvfølgelig til å sette opp buss til denne kampen, og håper at flest mulig blir med til Kristiansund. Vi veit allerede nå at flybilletter og hotell ikke er det billigste alternativet ettersom det er helligdag. GodsetUnionen kommer til å sette opp en dagsbuss for kun 550 kroner per medlem og 650 kroner per ikke-medlem.

  Påmelding til Kristiansund gjøres her!

  GodsetUnionen på Kristiansund stadion i fjor.

   

   

  Søndag 10. juni venter en fantastisk tur til det glade Sørlandet. IK Start har rykket opp etter en tur nede i OBOS. Det gjør at vi nå får en deilig busstur til Kristiansand. Kampen spilles i tillegg på sommeren. Det gjør rammen rundt kampen helt magisk. GodsetUnionen setter selvfølgelig opp buss(er) til denne kampen. Vi kommer fortløpende tilbake med busspåmeldingen så snart det er klart. Men vi kan allerede nå si at dette blir en av årets satsningsturer!

  Busspåmeldingen kommer her forløpende!