Kvartfinale i G19 NM!

  Nå har du faktisk mulighet til å se to Godset-kamper på en og samme helg.

  Bli med til Skien og hei unggutta frem mot nok en finale.

  Vi snakker ofte om Strømsgodsets yngre talenter og at neste generasjon er på vei opp og frem. Noe de så absolutt er. Men det er ikke alle som har fått mulighet til å se ungguttene i aksjon. Det ønsker vi i GodsetUnionen å gjøre noe med. Strømsgodsets unggutter har i år igjen klart å karre seg videre til en kvartfinale i G19 NM. I utgangspunktet skulle kvartfinalen mellom Odd og Strømsgodset G19 spilles søndag 13. august klokken 15.00. Noe som ville krasjet voldsomt med Strømsgodset – Lillestrøm kampen samme dag på Marienlyst stadion. Heldigvis har Strømsgodset klart å få flyttet kvartfinalen til lørdag 12. august klokken 14.00. Noe som tilsier at det ikke krasjer med A-lagskampen. Vi velger selvfølgelig å se på dette som noe positivt. Nå har du faktisk mulighet til å se to Godset-kamper på en og samme helg.

   

  I den anledning har GodsetUnionen og Strømsgodset valgt å sette opp en buss til Skien, for de som ønsker å se ungguttene i aksjon. Denne bussen vil være gratis for alle. Her vil det være førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Påmelding gjøres nederst på siden!

   

  Start helgen med kvartfinalen mellom Odd – Strømsgodset G19 på Skagerak Arena lørdag klokken 14.00 og avslutt helgen med Strømsgodset – Lillestrøm på Marienlyst stadion søndag klokken 18.00!

   

  Vi husker alle jubelscenene fra semifinalen på Marienlyst i 2015 og ikke minst oppmøte under G19 finalen mot Rosenborg i Telenor Arena. Når nærmere 200 Godset-supportere hadde tatt turen.

  Semifinalen:

  Finaletifo

   

  BUSSPÅMELDING TIL G19 KVARTFINALEN I SKIEN!

  Bussen har 43 plasser, og bussen sendes når vi bikker 20 påmeldte! Siste frist for påmelding er torsdag 10. august klokken 15.00.

   

  [gravityform id=»51″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte

  [directory form=»51″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]