Kvelden før kvelden!

  Buskerud derby. Kampen over alle kamper!

  Denne teksten dukket opp på mail her om dagen. Det viser seg at den passer perfekt dagen før dagen!

  Kvelden før møtet med 3050 på Marienlyst 2015 hadde en gjeng ivrige Strømsgodset supportere samlet seg på Kings Arms. Det var mange planer i luften og var rede på å patruljere Drammensområdet, så det ikke skulle skje noe mistenkelig før kampen. Ingen ønsker noen form for brune artikler innenfor vår bygrense. Først og fremst ønsket vi å hylle vår fantastiske klubb Strømsgodset og planen var enkel vi skulle bare plante noen fakkelbokser i Haukåsløypa med påskriften SIF. Dette gikk dårlig da det var en halvmeter is uti bakken. Derfor bestemte vi oss for samme plan, bare denne gang i Bragernesåsen. 50 mann trasket oppover de eldres vei (du trodde kanskje vi var spreke du?) for å plassere boksene samtidig som det står en god gjeng på Strømsø med kikkerter og lange øyne. Dette må jo bli bra tenkte vi. Boksene er endelig plassert utover og telefon ringer. «Har dere tent boksene nå?» ja. Men de syns ikke. Dessverre. For mye trær i området samtidig som noen mente det kunne bli skogbrann. Da slukket vi lysene og trasker nedover, denne gangen setter vi kursen mot Holmenokken. Her er det vann rundt og det syns for hele byen, en perfekt spott tenkte vi.
  Etter noen lange timer med plassering av lys og etter kjøp og tømming av både fakler, gravlykter og andre lysende gjenstander er alle butikkene i området utsolgt. Ja, det står endelig SIF på Holmenokken. Dette feirer vi med å tenne noen romerske lys. «Vi er SIF» runger i mørket før vi trasker tilbake til Kings Arms noen hundre meter borti veien. Herfra rusler vi litt rundt Marienlyst og andre steder så ingen hyss fra de brune skulle oppstå. Flere tar også biler og kjører rundt og henger opp noen velkomstbannere i området. Telefonen ringer.

   

  «Gutter, nå står det faen meg MIF på Holmenokken». Umulig! Vi er jo overalt. Neida. Det står MIF på Holmenokken nå. Alle mann setter seg i bilene og kjører ut mot Holmen og ja. Det lyser MIF fra hele Holmen. Vi er raske og bytter tilbake så det står SIF igjen. Mens vi holder på med dette tutes det fra alle deler av byen mot oss mens skjellsordene hagler. Folk tror jo vi har byttet til MIF mens vi holder på. Gode 15 minutter senere står det SIF igjen og vi aner ingen fare. Men hvor i svarte svingene har det blitt av de som gjorde dette. Vi har jo ikke sett noe til dem. Vi tenker «de har nok kjørt som faen tilbake til 3050». Så da har vi god kontroll igjen. (Trodde vi)

   

  Vi fortsetter der vi slapp og fortsatte med banneropphenging og andre oppgaver. Før telefonen ringer igjen. «Gutter, nå står det faen meg MIF igjen på Holmenokken». Ikke mulig sier vi! Joda, jeg står på bybrua nå og det står MIF der. Alle mann inn i bilene igjen, denne gangen er vi raske. Veldig raske. Alle fremme og vi ser att det igjen står MIF der. Hvor i svarte svingene er’em!? Vi skjønner ingenting. Vi har folk overalt! Vi velger å slukke alle lysene denne gangen.

   

  Plutselig hører vi en lett during. Vi ser en svart gummibåt med flere svartkledde «froskemenn» som ligger og lurer under Holmenbrua.

   

  The End!