Lars-Christoffer Vilsvik han er blå!

  Aleine på tronen sitter Lars-Christoffer Vilsvik med sine 330 kamper for Strømsgodset etter dagens kamp.

  Undertegnede trodde aldri i verden han skulle få oppleve å skrive en sak om at noen skulle ta rekorden til Inge Thun og Tor-Alsaker Nøstdal på ærverdige 329 kamper. Det er helt spinnvilt!
  Nå er tiden inne for en hyllest av deg, Vilsvik!

  Som supporter av en fotballklubb betyr det enormt mye å få oppleve, kjenne å ta på en helt som man selv får sett på stadion. En spiller som får navnet sitt på veggen for all evighet, en Vilsvik som vi skal prate om til våre sønner og barnebarn.

  Nå skal du få høre her sønn….
  Det var en gang i herrens år 2010 at det kom en ukjent tysker til Drammen med navn Lars-Christoffer Vilsvik.

  Vi visste det ikke, han viste det ikke og for et eventyr vi fikk oppleve med denne deilige høyre backen som sammen med blant annet Øyvind Storfor var fryktet i hele kongeriket. På Alfheim i nord til Kristiansand i sør. Når Strømsgodset kom på besøk viste de at Godset kom med sin egen fotball, nemlig Godset fotball. Kantspill i verdensklasse var på menyen, og Vilsvik var svært delaktig i akkurat dette.

  I 2010 begynte det å skje noe helt spesielt med Strømsgodset. Vi hevdet oss og spilte attraktiv fotball. Vilsvik ble kronet norgesmester for Strømsgodset dette året, og hvem viste vel da at dette bare var begynnelsen på eventyret. For i 2012 kjempet vi lenge om seriegull, men det ble sølvmedalje på Vilsvik og guttene. 2013, året der Strømsgodset herjet med alt og alle. Backen Vilsvik regjerer og det kommer ikke uventet et bud fra utlandet på Vilsvik.

  Så vidt vi vet var alt klart. Lønnshoppet, biletter til flyreisen. Alt sammen! Så skjer det: Vår Vilsvik går ut og sier; Jeg blir i Drammen! Jeg skal vinne seriegull med Strømsgodset!

  Han takker nei til utlandet, helt ellevilt i dagens fotball. I dette øyeblikk ble han en stor helt for meg!

  Han takker nei til utlandet. Helt ellevilt i dagens fotball. I dette øyeblikk ble han en stor helt og snart skulle han bli en legende. Glassene reiste seg på byens puber. Fra Tollbugata på Strømsø til torget på Bragernes! Vi sang, og vi skålte for Vilsvik denne dagen. Noen måneder senere vinner Strømsgodset seriegull og Vilsvik vinner Kniksen prisen som årets back i 2013.
  For oss som har blått hjerte er det vanskelig å sette ord på noe vi aldri trodde vi skulle få oppleve. ENORMT!

  Karrieren stopper ikke der, og vi kommer inn i en ny epoke både med trenerskifter, trommeinnslag og tribunebytter. Mannen har opplevd alt og i 2015 vinner han nok et seriesølv for Strømsgodset. 2018 blir det cupfinaletap og noen harde år for å overleve i eliteserien.

  Vilsvik står der enda, nå som den erfarene, rolige og sindige typen på matta. Rolig og jordnær har han alltid vært. Nå i 2020 kjemper Godset om overlevelse, men søndag 22.11.2020 blir Lars-Christoffer- Vilsvik størst av alle med sine 330 kamper for Godset. En prestasjon som går inn i evigheten. Hvor eventyrer ender vet vi ikke enda. Du er en ekte legende!
  Prestasjonen fortjener et stappfult Marienlyst med fyrverkeri og allsang.

  Tusen takk Lars-Christoffer Vilsvik!


  På vegne av GodsetUnionen
  Truls W. Schøne


  Bildet er kreditert GodsetMedia