Lillestrøm borte!

  Høstjakta er i gang for alvor, og Godset kjemper på tre fronter!

  Bli med til Lillestrøm for kun 50 spenn!

  Søndag 24. juli går turen til Lillestrøm. Kampen spilles på Åråsen stadion klokken 20.00. Strømsgodset står per idag med like mange poeng etter 16. serierunder (32 poeng) som da vi vant seriegull i 2013! Oppgjørene mot Lillestrøm er alltid intense. Denne kampen blir intet unntak. Denne helgen møter vi i tillegg Strømsgodset utleide Bassel Jradi som per dags dato spiller for gultrøyene på Åråsen. Møt opp og støtt gutta frem til en viktig seier i Lillestrøm!

  GodsetUnionen har gleden av å slå til med et knalltilbud til Godset-fansen denne sommerdagen. Vi har til denne søndagskampen åpnet for flere busser til Åråsen, så lenge etterspørselen er der. Busstilbudet gir deg muligheten til å bli med tur/retur Lillestrøm for kun 50kr! Det er faktisk så billig at du ikke kommer deg tur/retur på noen som helst billigere måte.

  Kort info om bussene. Påmelding gjøres nederst på siden!

  Bussene går kl. 18.15 fra Statoil i Drammen. Bussen koster 50kr for medlem og 150kr for ikke-medlem. Bussen går hjem like etter kampslutt.

   

  Busspåmeldingen er herved åpen.

  Vi oppfordrer samtlige reisende om å forhåndskjøpe billetter til kampen. Hvorfor? Jo, fordi du da slipper å stå i lang billettkø før kamp, for så å stå i inngangskø. Du vil i tillegg spare penger, da billettkjøp på nett er billigere enn på kampdag. Kampbilletten koster 200kr for voksen, 150 for honnør, ungdom og studenter samt 100kr for barn. Bortefansen kjøper billett på feltet V & W!

  Billetter kan kjøpes her: KLIKK HER

   

   

   

  Påmelding for bussene til Lillestrøm!

  Det er i førsteomgang to busser som settes opp. Skulle etterspørselen være såpass stor, vil dette antallet øke. plasser på bussen. Siste frist for påmelding er fredag 22. juli klokken 18.00!
  Busspåmeldingen er bindende først etter at påmeldingen er stengt 22. juli! Frem til da er det mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen)

  Avreise: Søndag 24. juli kl 18.15 fra Statoil ved bussterminalen
  Hjemreise: like etter kampen.
  Pris: 50 kr for medlem og 150 kr for ikke-medlem.
  Frist: Til og med fredag 22. juli klokken 18:00
  Det må være minimum 35 påmeldte på turen, for at bussen skal sendes.
  Kampstart: Klokken 20.00!

  [gravityform id=»20″ title=»false» description=»false»]

  Påmeldte

  [directory form=»20″ lightboxsettings=»images» jssearch=»true»]