Lørdagskamp!

  Få ting er bedre enn en blå vegg av hoppende og syngende Drammensere.

  Lørdag drar vi til Oslo for å hente hjem tre etterlengtede poeng!

  På lørdag reiser vi til Oslo for å hente tre poeng fra Vålerengas nye storstue. Det er mange fulle busser allerede, men det er fortsatt plass til enda flere. Vi gir beskjed til busselskapet i morgen tidlig angående antall busser. Vi oppfordrer derfor alle som ønsker å bli med om å melde seg på i løpet av kvelden.
  Vi kan i tillegg bekrefte at det er forhåndssolgt 130 billetter på bortefeltet!

   

   

  Informasjon på stadion

  • Kjøp billetter på forhånd og unngå kø. 
  • Vi samler lokomotiv/mentalitetsfelt nederst på tribunen med capo i front. Så fyller vi på bakover med sangsterke Drammensere!
  • Visuell støtte i form av skjerf, flagg og kollektiv hopping. Finnes vel ingenting bedre en 1000 Drammensere som hopper/ bruker visuelle effekter samtidig?
  • Syng med uansett – vi skal nemlig vinne tribunekampen!

  Reiseveien til Oslo er kort og vi varmer opp på Marienlyst stadion før avreise mot hovedstaden. Kjører du selv, så vær tidlig ut. Vi ønsker at alle Drammensere er innenfor portene minimum 15 minutter før kampstart! Strømsgodsets tapreste skal i aksjon og vi regner med at gutta er heltente før møte mot VIF. Her skal det kriges fra første minutt og vi står bak som 12. mann. GodsetUnionen er ekstremt klare til dette oppgjøret. Dette skal du ikke gå glipp av. Hold av lørdagen, vi skal vinne! Heia Godset.

   

   

  Billetter kan kjøpes her!

   

  Påmelding til bussene kan gjøres her!