Marcus liker ikke 3050

  Jeg omtaler ikke 3050 hvis jeg ikke må

  Marcus P deler sine tanker før fredagens Ælv Classico

  Hvordan har tiden vært etter Strømsgodset?
  – Tiden etter Godset har vært tøff, gått rundt skadet, ingen struktur og hverdag som jeg er vant til. Er på bedringens vei, så håper jeg er tilbake med et smell snart! Blir enda mer gal av å ikke ha noe å gjøre, (Trenger vel strengt tatt ikke bli mer gal)

  Du har jo også flyttet fra Drammen og tilbake til Hamar. Hva kommer du til og savne mest med Drammen?
  – Kommer vel til å savne gode gamle tider fra Godset mest!

  Godset har tatt litt flere poeng nå i det siste i forhold til første del av sesongen. Tror du Strømsgodset holder seg i Eliteserien?
  – Jeg tror det blir veldig jevnt i siste delen av sesongen, men formen peker oppover! Så håper jo selvfølgelig på det, hadde trengt en Pedersen i form.

  Det ble 70 mål på 135 kamper og en solid 10 plass på tidenes toppscorer i Strømsgodset.
  Det er du vell strålende fornøyd med?
  – Jeg er veldig fornøyd med det, ikke alle som kommer inn på den lista med det første! Folk glemmer det ganske fort, men ja. Strålende fornøyd med det.

  På de 135 kampene så er det nok 1 av kampene som er brent ordentlig godt inni hodet på supporterne. 2-4 seieren mot 3050. Kan du beskrive litt hvordan den opplevelsen var?
  -Det er vel nr 1 på topp 3 lista mi også, var en kamp som jeg skulle vise meg frem i, alltid gøy med de matchene der! Smaker ikke bedre med et hattrick, litt shhhhhh og masse supportere inn i mål! Magisk øyeblikk! Skulle gjerne gjort det igjen!!

  Nå venter jo Ælv Classico til helgen, Hva er det som er viktigst for og ta 3 poeng der oppe?
  -Viktigste er å ha med seg hodet, vise muskler! Vise vinnervilje og baller!

  Muhammed Keita utalte tidligere denne uken at til og med Obos ligaen hadde vært en for fin liga for 3050. Vil du si deg enig i det?
  -Hehe, jeg omtaler ikke 3050 hvis jeg ikke må.. og det trenger jeg aldri!

  Du har jo vært en ordentlig publikumsyndling på Marienlyst og blir veldig savnet. Har du lyst til og komme med noen ord til fansen?
  -Jeg setter veldig pris på tiden jeg har hatt med GodsetUnionen på banen/tribunen! Vært noen jubelbrøl sammen.. ikke mange som slår dere!