Matchday!

  Steaua Bucuresti gjester Drammen

  Det er klar for Champions League-kvalifisering i Drammen. Det er nå det gjelder. Og med en full GU-tribune er vi nødt til å levere en tribuneprestasjon det lukter svidd av. Da trenger vi deg!

  Endelig er dagen kommet, og det er duket for et nytt Europa-eventyr med SIF. Steaua Bucuresti fra Romania er motstander, noe som betyr at SIF må opp mot sitt aller beste hvis drømmen om avansement skal realiseres. Det er fortsatt noen tilgjengelige billetter på Marienlyst til kveldens kamp som ikke kommer til å bli TV-sendt, men GU-tribunen er utsolgt. Det betyr at alt ligger til rette for en magisk tribuneprestasjon (selv om ståfeltet er sperret), men da ligger det et ansvar på nettopp DEG og alle andre som har kjøpt billett på GU-tribunen:

  • Tribunen er for stående og syngende fans! Kjør deg opp, og bli med på sangene som dras i gang. Engasjement smitter!
  • Ønsker du bidra litt ekstra til tribunelivet? Da er feltet nærmest inngangen og OKK-tribunen feltet for deg. Her vil forsangerne fyre opp stemningen kontinuerlig gjennom kampen.
  • Står du på supporterfeltet nærmest DT-tribunen er det viktig å bli med på sangene så fort som mulig. Vi lyktes med dette både mot Atletico Madrid i 2011, og Jablonec i 2013. Vi klarer det igjen. Vi klarer det enda bedre nå.

  Strømsgodset trenger et godt utgangspunktet før den tunge returkampen i Romania. Og da trenger David Nielsens menn all den støtte de kan få fra tribunen. Smør stemmebåndet de siste timene før kampstart og gjør deg klar til en heksegryte på Marienlyst. Klarer vi det? Visst faen gjør vi det.

  Så syng. Syng for Strømsgodset. Syng for klubben du elsker.

  Vi er SIF! Drammens stolthet – Norges stolthet.